Trendvisie 2024: ‘How not to waste a good crisis’.

Bedrijf
Datum
13 april 2023
Inschrijven voor
13 april 2023
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Utrecht

Wil je blijven aansluiten bij je klanten? En weten wat klanten steeds meer van jou verwachten? Kom dan naar de jaarlijkse trendvisie van Branddoctors! Een compacte presentatie van de grote ontwikkelingen met blijvende impact op de maatschappij en de daarbij veranderende klantbehoeften. Laat je inspireren en krijg handvatten waarmee je je kunt voorbereiden op 2024.

Op 13 april presenteren Aafje Nijman en Branddoctors de consumententrends voor 2024: ‘How Not To Waste A Good Crisis’. Het evenement vindt plaats op de schitterende locatie Sterrenwacht Sonnenborgh in Utrecht. Er is een middag- en een avondsessie. Wil je erbij zijn? >> Boek dan direct je ticket

Over de Trendvisie

Als we de huidige tijdgeest moeten samenvatten, komt één woord wel heel vaak voor: crisis. Op werkelijk alle maatschappelijke vlakken. Crisis, of crises, worden gekoppeld aan oorlog, inflatie, energiearmoede en opwarming. Ontwikkelingen die ons raken, benauwen en zorgen voor onrust en angst. Of ze zetten ons juist aan tot actie.

Met de trendpresentatie 2024 ‘How not to waste a good crisis’ geven we inzicht in hoe we kunnen omgaan met de crises, zodat deze misschien ook wel in ons voordeel kunnen gaan werken. Het wordt een schitterend evenement, waarbij je met de trends én met de andere aanwezigen aan de slag gaat. Wat kunnen de trends voor jouw organisatie betekenen? >> Lees meer over de onderstaande hoofdtrends

Trendvisie 2024: ‘How not to waste a good crisis’.

De trends van Branddoctors zijn to-the-point, zodat je ze de dag erna meteen kunt gebruiken. Daarnaast laten we volop concrete voorbeelden zien van over de hele wereld waarin de trend (of een deel daarvan) zich al enigszins manifesteert.

Voor wie?

Voor iedereen die wie zich bezighoudt met future proof strategieën en de veranderende tijdsgeest beter wil begrijpen. Boek hier een ticket voor de middag- of avondsessie op 13 april, samen met een collega of je team.

Koop hier je ticket


Praktische informatie

Wanneer: Donderdag 13 april 2023
Optie 1: middagsessie 12.30-16.00 uur
Optie 2: avondsessie 17.00-20.30 uur
Waar: Sterrenwacht Sonnenborgh, Zonnenburg 2, 3512 NL Utrecht
Prijs: 240 euro inclusief BTW (198,35 exclusief BTW)
Vanzelfsprekend zorgen wij, geheel in stijl, voor wat lekkers te eten en drinken.

Ook te boeken als een in-company trendpresentatie. In de interactieve presentatie van 3 uur nemen Aafje Nijman en Bianca van Zwol je team mee naar de toekomst.

Over de organisatoren

Aafje Nijman is trendwatcher en creatief strateeg bij Bureau Nijman en Van Haaster. 'Onze core business is het ontwikkelen en aanpassen van merk- en productstrategieën. Op de huid van de consument gaan zitten en de inzichten die je zo krijgt, implementeren bij onze klanten, dat is waar wij goed in zijn.'

Branddoctors ontwikkelt strategie die beweging in gang zet. Strategie die tot de kern komt én mensen raakt. Met scherpe analyse, inzicht in klantbehoeften en een blik naar buiten. Strategie die klopt als een bus, vol creativiteit die voorwaartse energie creëert. Samen met Aafje Nijman ontwikkelen we al meer dan 10 jaar de jaarlijkse trendvisie. 

Branddoctors is onderdeel van Only creative entrepreneurs, een snelgroeiende community van creatieven, strategen, digital experts, media- en contentspecialisten. Onze community bestaat momenteel uit Branddoctors, brandwebbing, Dart, Qi, Schrijf-Schrijf, Onetribe en Only Donuts die merken en organisaties helpen impact te maken in een wereld in transitie. Met creativiteit en ondernemerschap dragen wij bij aan groei, transformatie en digitale ontwikkeling van onze klanten. Only is partner van de Trendvisie 2024.

Only creative entrepreneurs

Inschrijven

Event informatie

Bedrijf: Branddoctors

Datum: 13 april 2023

Inschrijven voor: 13 april 2023

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Utrecht

Inschrijven