Business Course Consulting (Parijs)

Bedrijf
Datum
23 mei 2023
Inschrijven voor
23 maart 2023
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Locatie
PArijs
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ontdek hoe het leven van een consultant bij Deloitte eruit kan zien en maak kennis met onze werkcultuur.

Het event

Tijdens deze Business Course staat jouw ontwikkeling en kennismaking met Deloitte centraal. Je leert onze collega’s kennen en je krijgt de kans om alles te vragen over hoe wij het leven als consultant ervaren en welke projecten wij oppakken. Onder begeleiding van onze consultants werk je samen aan een inhoudelijke case, waarbij je ook op persoonlijk vlak wordt uitgedaagd. Uiteraard wordt er niet alleen hard gewerkt, maar maken we ook tijd om elkaar te leren kennen en de omgeving te verkennen.

Als jij mee wilt werken aan complexe projecten op het gebied van strategie, operationele excellentie, analytics, marketing, human capital of technology, dan ben je bij Consulting aan het juiste adres. Bij Consulting adviseren wij onder andere bij fusies en overnames, grote verandertrajecten en bij de ontwikkeling van medewerkers. Maar we weten ook alles over de nieuwste technologieën en de impact daarvan op een organisatie.

Nieuwsgiering geworden? Meld je dan snel aan om kennis te maken met onze consultants en expertises.

Het programma

Dit jaar zal de Business Course plaatsvinden in een échte wereldstad: Parijs! De precieze locatie wordt later bekend gemaakt. Wij zullen van dinsdag 23 mei tot en met vrijdag 26 mei op pad zijn en genieten van een zomers zonnetje in Parijs.
 
Aanmelden
Heb jij bijna of net je masterdiploma behaald en ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen Deloitte consulting? Meld je dan nu aan! Inschrijven kan tot donderdag 23 maart, dus pak snel deze kans om jouw plek voor de Business Course te bemachtigen!

Kom je in aanmerking voor een plek? Dan vragen we je eerst om een online assessment te maken. Zodra je het assessment afgerond hebt zullen wij de resultaten met je delen en krijg je te horen of je wordt uitgenodigd voor de selectiedagen (data worden tijdig gecommuniceerd). Tijdens deze dagen zullen we je vragen om 1 dagdeel langs te komen op ons kantoor in Amsterdam voor een gesprek en een case.

Zien we je dan?
 
En dan?
Na de selectiedagen hoor jij of je mee mag op onze Business Course en begint het feest! Je leert de groep studenten en Deloitters die mee gaat van te voren kennen en je ontvangt meer informatie over de locatie en het programma.

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 23 mei 2023

Inschrijven voor: 23 maart 2023

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten

Locatie: PArijs