Eindhoven Student Symposium

Bedrijf
Datum
03 mei 2023
Inschrijven voor
27 april 2023
Type event
Workshop
Doelgroep
Studenten
Locatie
Eindhoven
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Als Business Core Eindhoven is het ons doel de afstand tussen studenten en bedrijven te verkleinen. Dit doen wij door middel van het organiseren van lunchlezingen, business cases, de Eindhovense Besturendag en het Eindhoven Student Symposium.

Het event
Dit event is een uitstekende kans om kennis te maken met bedrijven die op zoek zijn naar technische studenten. Deloitte neemt deel aan twee workshop rondes, de netwerkborrel en het partner-diner.

Tijdens de workshops zal je een workshop krijgen van Deloitte, dit zal waarschijnlijk een soort business case zijn.

Het partner diner is een diner waar door ons geselecteerde master studenten de kans krijgen om te dineren met de afgevaardigden van de bedrijven. Het zal een drie gangen diner zijn en na elke gang zullen de recruiters wisselen van plek zodat je drie verschillende bedrijven spreekt.

Programma

Het Eindhoven Student Symposium is een middag waarop meer dan 200 studenten samenkomen met afgevaardigden van minstens 15 bedrijven. Tijdens deze middag zullen je luisteren naar sprekers, deelnemen aan workshops gegeven door de bedrijven, hun netwerk vergroten op de netwerkborrel en een aantal door ons geselecteerde studenten zullen meedoen met het partner-diner.

De bedrijven zullen workshops geven die goed aansluiten op de interesses van voornamelijk technische studenten. Denk hierbij aan bedrijven uit sectoren als high-tech, biomedisch, software en data, consultancy en bouwkunde.

Tijdens de netwerk borrel krijg je de kans om met de recruiters en mede-studenten te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Voor de studenten die uitgenodigd worden voor het partner-diner zal er na de netwerkborrel een heerlijk drie gangen diner klaar staan en zullen ze met recruiters van verschillende bedrijven aan tafel gaan om de dag af te sluiten.

Aanmelden
Dit event is voor Bachelor- en Master studenten.

Je kunt je aanmelden via de website van Business Core Einhoven t/m 27-4-2023.

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 03 mei 2023

Inschrijven voor: 27 april 2023

Type event: Workshop

Doelgroep: Studenten

Locatie: Eindhoven