Business Process, Data & IT Inhousedag

Bedrijf
Datum
10 maart 2023
Inschrijven voor
09 maart 2023
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten / Starters
Locatie
Rotterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil jij het liefst jouw achtergrond in Finance, Commerce of Supply Chain combineren met IT? Wil je meer te weten komen over hoe we werken bij Deloitte? Dan ben je aan het goede adres!

Het event
Tijdens dit event kom je meer te weten over hoe Deloitte bedrijven transformeert met behulp van Oracle Cloud technologieën en wat jouw carrièremogelijkheden bij Deloitte zijn.

Deze inhousedag staat in het teken van kennismaken met het werkende leven van een consultant van Deloitte. Consultants zullen je vertellen over de verschillende projecten die zij hebben gedaan en je meenemen in de dagelijkse uitdagingen die ze tegenkomen. Ook ga je zelf aan de slag met een business case die gebaseerd is op onze ervaringen bij een klant. Aan het einde van de middag leer je op een informele manier onze consultants kennen tijdens de borrel.

Deze inhousedag hebben we speciaal opgezet voor studenten die interesse hebben in IT en bedrijfsprocessen. De inhousedag wordt georganiseerd door de Oracle Offering, één van de afdelingen binnen Deloitte Consulting die zich bezighoudt met het analyseren van bedrijfsprocessen en het adviseren over en implementeren van ERP-systemen en dataoplossingen.

Voor wie?
Masterstudenten, starters (0 - 2 jaar werkervaring). Affiniteit met IT of het optimaliseren van processen en IT is een pré (maar geen vereiste!).

Datum en tijd
De inhousedag vindt plaats op vrijdag 10 maart 2023. We starten om 12.30u met lunch en sluiten om 17.00u af met een borrel. De dag bestaat uit de volgende onderdelen:

- Algemene introductie over Deloitte en het team;
- Day in the life of a consultant
- Interactieve case
- Borrel
 
Het event zal plaatsvinden op ons kantoor in Rotterdam, de Maastoren (Wilhelminakade 1). Na bevestiging van deename ontvang je van ons meer informatie over de locatie en het precieze programma.

Aanmelden
Inschrijven kan tot en met woensdag 1 maart 2023. Na registratie ontvang je van ons uiterlijk op maandag 6 maart bericht of je wordt uitgenodigd.

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 10 maart 2023

Inschrijven voor: 09 maart 2023

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten / Starters

Locatie: Rotterdam