SeederDeBoer Verandert Verder Festival 2023

Bedrijf
Datum
25 mei 2023
Inschrijven voor
25 mei 2023
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Zaandam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Het Festival dat inspireert, raakt én schuurt... Op 25 mei 2023 is het weer zover. Dan verwelkomen we onze klanten en relaties tijdens de tweede editie van het jaarlijkse SeederDeBoer Verandert Verder Festival. We ontmoeten je graag in Kunstcentrum Het HEM in Zaandam!

Dit jaar vindt het Verandert Verder Festival plaats op donderdagmiddag 25 mei 2023 (12:30 -17:00 uur, Kunstcentrum Het HEM in Zaandam). Het belooft weer een onvergetelijke middag te worden vol met maatschappelijk gedreven veranderverhalen, mooie ontmoetingen en inhoudelijke inspiratiesessies. Ben je erbij?

Kom tot Inzicht

Na de welkomstlunch ga je een bijzondere middag tegemoet die in het teken staat van Inzicht. Je verkent allereerst met Harmen van Wijnen en Abdelhamid Idrissi de waarde van Inzicht. Harmen is niet alleen Bestuursvoorzitter bij Pensioenfonds ABP, maar ook theoloog. Hij neemt je mee in zijn visie op inzicht en loslaten. Abdelhamid is oprichter en voorvechter van Stichting Studiezalen en professor of practice Diversity & Inclusion aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij doorbreekt de intergenerationele overdracht van armoede en zet zich in voor kansenongelijkheid van kinderen in kwetsbare wijken. Welke praktische inzichten liggen ten grondslag aan zijn impact?

Je vervolgt je reis in interactieve sessies. Er is keuze genoeg. Wat dacht je van 'De spiegels van wan- en vertrouwen; hoe overbruggen we de vertrouwenskloof tussen burger en beleidsmakers?, 'Van Zorgakkoord naar Gezonde Samenleving', 'Polariseer ik?; ervaar wat jij kunt doen om polarisatie te voorkomen' of 'JIJ bent de baas: een mini-reis op weg naar echte verandering'. Binnenkort kun je hier het volledige programma inzien.

Wij ontmoeten je graag om 12.30 uur in Het HEM: een plek waar eigentijdse cultuur tot leven komt en multidisciplinaire programma’s een ander licht doen schijnen op de wereld om ons heen.

Tot ziens op 25 mei!

Event informatie

Bedrijf: SeederDeBoer

Datum: 25 mei 2023

Inschrijven voor: 25 mei 2023

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Zaandam