Get Ready: Reorganiseren met Annemarie van Gaal

Bedrijf
Datum
30 maart 2023
Inschrijven voor
30 maart 2023
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Lexence en Quintop organiseren de eerste Get Ready bijeenkomst op donderdag 30 maart 2023 met als onderwerp Reorganiseren.

Get Ready: Reorganiseren – wat je kunt verwachten

De oorlog in Oekraïne, de hoge energieprijzen en de inflatie, waardoor consumenten minder te besteden hebben; het zijn allemaal voorbeelden die impact hebben op het bedrijfsleven en een reorganisatie noodzakelijk kunnen maken. Maar hoe bereid je je daar als ondernemer en HR-specialist het beste op voor en wat komt hierbij kijken? Lexence en Quintop organiseren daarom de Get Ready bijeenkomst met een speciale gast: Ondernemer en televisiepersoonlijkheid Annemarie van Gaal. Ze is ondernemingsexpert en heeft ervaring in talloze, internationale bedrijven. Zij weet als geen ander de huidige ontwikkelingen in kaart te brengen en haar visie te delen over reorganisaties.

Locatie: Lexence Kantoor
Amstelveenseweg 500
1081 KL Amsterdam

Programma

Inloop 16:00 – 16:30 uur
Programma 16:30 – 18:00 uur
Borrel 18:00 – 19:00 uur

Aanmelden

Het event is in het Nederlands en aanmelden is verplicht. Dat kan door te klikken op deze link. Neem bij vragen contact op met Tessa Stroomberg via tstroomberg@quintop.nl of +31 6 20 95 91 20

Get Ready: Reorganiseren met Annemarie van Gaal

Wie is Annemarie van Gaal

Annemarie heeft als ondernemer diverse keren fors moeten reorganiseren en deelt graag op inspirerende wijze de do’s en don’ts. Hierna is er gelegenheid voor het stellen van vragen aan zowel Annemarie als de reorganisatiespecialisten van Lexence en Quintop.

Het event wordt afgesloten met een aangeklede borrel (inclusief hapjes) zodat je de kans krijgt om met andere HR-specialisten en ondernemers ervaringen uit te wisselen.

Event informatie

Bedrijf: Quintop

Datum: 30 maart 2023

Inschrijven voor: 30 maart 2023

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Amsterdam