Inhousedag Riverwise

Bedrijf
Datum
17 maart 2023
Inschrijven voor
10 maart 2023
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Rotterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil jij weten hoe wij bij Riverwise groeistrategieën bouwen? Hoe we tot échte impact komen en organisaties in beweging krijgen? Schrijf je dan in voor onze inhousedag op vrijdag 17 maart waar we laten zien hoe wij strategische vraagstukken aanpakken aan de hand van een actuele case.

Het programma

  • 15.00 - 15.30 Introductie
  • 15.30 - 17.30 Case middag
  • Vanaf 17.30 Informele borrel

Meer over de case

We gaan aan de slag met de groeistrategie van een mediapartij. Deze partij heeft een winstgevend business model rondom magazines, maar ziet haar omzet krimpen. Eén van de redenen is dat het steeds minder goed lukt om de jongere doelgroep te bereiken en om in nieuwe mediakanalen rendabele verdienmodellen te creëren. Taak aan ons dus om nieuwe groeikansen te verkennen voor een duurzaam business model richting de toekomst. 

Riverwise - Inhousedag 17 maart

Leer ons bedrijf kennen

Riverwise is een strategie boutique uit Rotterdam. We richten ons (nu) op drie sectoren; zorg, media en finance en brengen daar marktleiders en challengers tot nieuwe groei. Via advies in strategie, propositie-innovatie en data-analytics. Ons team bestaat uit talenten op die drie domeinen (strategie, propositie, data) waarbij het ontdekken en benutten van ieders unieke talent centraal staat. Veel van ons zullen ook aanwezig zijn bij de case of de borrel; dus er is alle ruimte om je vragen te stellen.

Hoe kun je je aanmelden?

Solliciteren doe door een mail te sturen naar Femke Perdijk (femke.perdijk@riverwise.nl) met je CV bijgevoegd. De deadline hiervoor is op vrijdag 10 maart.

Is er nog iets onduidelijk? Dan kun je Femke ook direct even bellen op 06- 42 48 68 25!

Event informatie

Bedrijf: Riverwise

Datum: 17 maart 2023

Inschrijven voor: 10 maart 2023

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Rotterdam