BDO - Kennissessie - Veerkrachtig de toekomst tegemoet

Bedrijf
BDO
Datum
21 maart 2023
Inschrijven voor
20 maart 2023
Type event
Seminar
Doelgroep
Ondernemers in de Food & Flower sector
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Kennissessie: Grip op schulden: hoe beperkt u de schuldenlast? (o.a. de mogelijkheden en onmogelijkheden van een WHOA traject)

Soms volstaat een aanpassing van de bancaire financiering of een verlenging van de aflossing van de opgelopen belastingschulden. Maar ook een algehele herstructurering of een crediteuren akkoord kan aan de orde zijn. Hoe pakt u dat aan? En in hoeverre kan een eventueel WHOA traject u hierbij helpen?

Sprekers: Eefje de Vries, Joost Veroude en Robert Franken.

De kennissessie is een van de vier compacte, interactieve kennissessies van BDO voor ondernemers in de Food & Flower sector

Sterk gestegen energiekosten, krapte op de arbeidsmarkt, hoge grondstofprijzen, stijgende rente: als ondernemer bent u op dit moment omringd met veel onzekerheden. Hoe houdt u uw onderneming sterk en wendbaar te midden van dit economische tumult? Hoe gaat u om met moeilijke keuzes? Hoe doen andere ondernemers dit? In vier compacte online sessies nemen we u mee in de belangrijkste speerpunten waarmee u uw onderneming toekomstbestendig maakt of houdt.

Alle kennissessies zijn online van 15.00 u tot 16.00 u.

Voor wie en door wie?
De online kennissessies zijn speciaal voor ondernemers in de Food & Flower sector. Hier zullen verschillende sectorspecialisten en experts van BDO aanwezig zijn op het gebied van HR, restructuring, ondernemingsrecht, arbeidsrecht en fiscaliteiten. 

Q&A
De kennissessies zijn interactief. Om zo veel mogelijk in te gaan op vragen en onderwerpen die bij ondernemers in de Food & Flower sector leven kunt u van tevoren (anoniem) uw vragen insturen via het registratieformulier. We willen u verzoeken om dit vooral te doen. De ingestuurde vragen beantwoorden we vervolgens in onze presentaties. Alle deelnemers kunnen hier tijdens de sessie op reageren en hun ervaringen delen via de Q&A.

Daarom deze kennissessies
Bij BDO hebben we veel ervaring met het begeleiden van ondernemers ‘in zwaar weer’. Daarom zien we het als onze rol om ondernemingen te helpen om door uitdagende omstandigheden heen te komen. Dat doen we vanuit vertrouwen en met uiteenlopende expertise, van financial management, debt advisory, arbeidsrecht, fiscaal en ondernemingsrecht en restructuring expertise. Net wat uw onderneming nodig heeft om op alle vlakken wendbaar te zijn en toekomstbestendig te worden. Met deze kennissessies willen we u extra slagkracht geven om de toekomst tegemoet te gaan.

Ga naar onze website voor meer informatie.

Event informatie

Bedrijf: BDO

Datum: 21 maart 2023

Inschrijven voor: 20 maart 2023

Type event: Seminar

Doelgroep: Ondernemers in de Food & Flower sector

Locatie: Online