BDO - Kennissessie - Veerkrachtig de toekomst tegemoet

Bedrijf
BDO
Datum
14 februari 2023
Inschrijven voor
13 februari 2023
Type event
Seminar
Doelgroep
Ondernemers in de Food & Flower sector
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Kennissessie: Voorbereid en wendbaar zijn: optimaliseren van juridische en fiscale structuren

Wanneer u wordt geraakt door economisch tumult, is het van belang om uw onderneming en bedrijfsvoering onder de loep te nemen. Zijn de structuren en gemaakte afspraken onder veranderende omstandigheden nog steeds effectief, of halen ze (onbedoeld) juist risico’s naar boven?
Hoe houdt u uw bedrijf zo wendbaar mogelijk wanneer de toekomst erg onzeker is?
In deze sessie gaan we in op het optimaliseren van juridische, fiscale en arbeidsrechterlijke structuren met als doelstelling wendbaar blijven en op meerdere scenario’s voorbereid zijn.

Sprekers: Eefje de Vries, Joost Veroude, Ramy Mohamed, Robert Franken en Tim Zwinkels.

De kennissessie is een van de vier compacte, interactieve kennissessies van BDO voor ondernemers in de Food & Flower sector 

Sterk gestegen energiekosten, krapte op de arbeidsmarkt, hoge grondstofprijzen, stijgende rente: als ondernemer bent u op dit moment omringd met veel onzekerheden. Hoe houdt u uw onderneming sterk en wendbaar te midden van dit economische tumult? Hoe gaat u om met moeilijke keuzes? Hoe doen andere ondernemers dit? In vier compacte online sessies nemen we u mee in de belangrijkste speerpunten waarmee u uw onderneming toekomstbestendig maakt of houdt.

Alle kennissessies zijn online van 15.00 u tot 16.00 u.

Voor wie en door wie?
De online kennissessies zijn speciaal voor ondernemers in de Food & Flower sector. Hier zullen verschillende sectorspecialisten en experts van BDO aanwezig zijn op het gebied van HR, restructuring, ondernemingsrecht, arbeidsrecht en fiscaliteiten. 

Q&A
De kennissessies zijn interactief. Om zo veel mogelijk in te gaan op vragen en onderwerpen die bij ondernemers in de Food & Flower sector leven kunt u van tevoren (anoniem) uw vragen insturen via het registratieformulier. We willen u verzoeken om dit vooral te doen. De ingestuurde vragen beantwoorden we vervolgens in onze presentaties. Alle deelnemers kunnen hier tijdens de sessie op reageren en hun ervaringen delen via de Q&A.

Daarom deze kennissessies
Bij BDO hebben we veel ervaring met het begeleiden van ondernemers ‘in zwaar weer’. Daarom zien we het als onze rol om ondernemingen te helpen om door uitdagende omstandigheden heen te komen. Dat doen we vanuit vertrouwen en met uiteenlopende expertise, van financial management, debt advisory, arbeidsrecht, fiscaal en ondernemingsrecht en restructuring expertise. Net wat uw onderneming nodig heeft om op alle vlakken wendbaar te zijn en toekomstbestendig te worden. Met deze kennissessies willen we u extra slagkracht geven om de toekomst tegemoet te gaan.

Ga naar onze website voor meer informatie.

Event informatie

Bedrijf: BDO

Datum: 14 februari 2023

Inschrijven voor: 13 februari 2023

Type event: Seminar

Doelgroep: Ondernemers in de Food & Flower sector

Locatie: Online