Capgemini Invent Monthly lunch

Bedrijf
Datum
10 februari 2023
Inschrijven voor
10 februari 2023
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Starters en Professionals
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil je momenteel een nieuwe rol starten, maar ben je nog niet zeker van de cultuur of werkomgeving waar je solliciteert? Zoek dan niet verder! Bij de maandelijkse vrijdaglunches van Capgemini Invent bieden we je de mogelijkheid om te praten met Invent-medewerkers die onlangs in een vergelijkbare fase van hun carrière zaten. Onze volgende lunch vindt plaats op 10 februari 2023.

Capgemini Invent Monthly lunch

Om hiervoor in aanmerking te komen, hoef je je alleen minimaal 3 dagen voor het evenement aan te melden met een kopie van je cv en/of link naar je LinkedIn-profiel, en de naam van het team waarin je geïnteresseerd bent om lid te worden. Dit geeft de teamleden die je gaat ontmoeten een kans om ervoor te zorgen dat je met het juiste team praat, en anders zorgt dat je bij een team terecht komt dat beter past bij je vaardigheden en werkervaring.

De lunch vindt plaats van 12:00 tot 13:00 uur en heeft een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus zorg ervoor dat je zo snel mogelijk solliciteert via de onderstaande link. Daarmee krijg je de best mogelijke kans om meer te weten te komen over een werkplek waarin je geïnteresseerd bent, van mensen die niet zo lang geleden in jouw schoenen stonden.

Houd er rekening mee dat, hoewel de lunch een geweldige kans is om te leren en te netwerken, dit geen onderdeel is van het officiele 'selectieproces' van het solliciteren voor een functie bij Capgemini Invent. Dit is puur een kans voor jou als potentiële kandidaat om meer te leren en zo een beslissing te nemen over je solliciatie die het beste bij je past.

Event informatie

Bedrijf: Capgemini Invent

Datum: 10 februari 2023

Inschrijven voor: 10 februari 2023

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Starters en Professionals

Locatie: Utrecht