Cultureel Ondernemen in de Praktijk

Bedrijf
BDO
Datum
15 november 2012
Inschrijven voor
15 november 2012
Type event
Seminar
Doelgroep
Ondernemers en managers
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Cultureel Ondernemen in de Praktijk

De contouren voor de culturele sector geschetst in het cultuurplan 2013-2016 zijn duidelijk: er is meer aandacht gewenst voor samenwerking, een blijvende focus op efficiency en verdere ontwikkeling van cultureel ondernemerschap om alternatieve inkomstenbronnen aan te boren. Dit seminar gaat in op het laatste en schetst praktijkervaringen hoe instellingen concreet vorm geven aan cultureel ondernemerschap en de hiermee gepaard gaande cultuurverandering.
 
Na alle berichtgeving over de bezuinigingen in de culturele sector is het nu tijd voor positieve en inspirerende verhalen uit de praktijk. Sophie Lambo zal o.a. vertellen over nieuwe initiatieven op het gebied van cultureel ondernemerschap en de benodigde cultuuromslag. Wij nodigen u graag uit om deze presentatie bij te wonen om nog meer inspiratie voor uw eigen instelling op te doen.
 
Cultureel speeddaten
Na de plenaire sessie kunt u kiezen uit vier thema’s waarover u meer kennis wilt opdoen. Dit doen wij in zogenaamde speeddate sessies met BDO specialisten op dit gebied. De thema’s zijn:

  • Reorganisatie (BDO Arbeidsjuristen)
  • ANBI, Geefwet en Fiscaliteit (BDO Belastingadviseurs)
  • Rendement & Verdienmodellen (BDO Adviseurs)
  • Governance & Control (BDO Audit & Assurance)

Over deze onderwerpen en al uw andere financiële, juridische en governance vragen willen de adviseurs van BDO graag met u van gedachten wisselen.
 
Datum en locatie
Het seminar is op donderdag 15 november 2012 in het International Danstheater, Kloveniersburgwal 87,
1011 KA  in  Amsterdam. Kijk voor meer informatie op www.intdanstheater.net. U kunt parkeren in de  parkeergarage onder het Muziektheater op slechts 5 minuten loopafstand.
 
Programma
16.30 – 17.00 uur Ontvangst
17.00 – 17.45 uur Presentatie van o.a. Sophie Lambo
17.45 – 19.00 uur Speeddate sessies met een borrel en hapjes
 
Aanmelden
U kunt zich aanmelden via het online inschrijfformulier. Indien u meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met Ingrid Hansen of via telefoon 023 – 511 28 00.

Event informatie

Bedrijf: BDO

Datum: 15 november 2012

Inschrijven voor: 15 november 2012

Type event: Seminar

Doelgroep: Ondernemers en managers