Open Huis week van HNW

Bedrijf
P2
Datum
12 november 2012
Inschrijven voor
11 november 2012
Type event
Seminar
Doelgroep
Geïnterneerden
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Van 12 tot 16 november vindt de landelijke week van Het Nieuwe Werken (HNW) plaats. Tijdens die week worden er in het hele land onder andere events en seminars georganiseerd rondom Het Nieuwe Werken. Daarnaast openen meer dan 30 bedrijven die voorloper zijn op het gebied van Het Nieuwe Werken hun deuren, waaronder ook p2.
 
p2
p2 is een specialist Projecten op het gebied van project-, proces- , programma- en portfoliomanagement. Op dinsdag 13 november organiseert het twee rondleidingen, om 10:00 en 14:00.
 
“We preach what we practice. Wij zijn Het Nieuwe Werken! Wij werken namelijk al sinds de oprichting van p2 in 1992 volgens de vele principes die nu tezamen Het Nieuwe Werken genoemd worden. Denk daarbij aan tijd- en plaats onafhankelijk werken, sturing op resultaat, vrije toegang tot kennis, ervaring en ideeën, flexibele arbeidsrelaties, coachen, enz.  Wij presteren door flexibel te organiseren. Onze kennis en ervaring willen we dan ook graag met u delen” aldus het projectmanagement adviesbureau.

Event informatie

Bedrijf: P2

Datum: 12 november 2012

Inschrijven voor: 11 november 2012

Type event: Seminar

Doelgroep: Geïnterneerden