Rondetafel Het Nieuwe Werken

Bedrijf
Datum
15 november 2012
Inschrijven voor
12 november 2012
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op donderdag 15 november a.s. organiseert Eurogroup Consulting een rondetafel bijeenkomst over Het Nieuwe Werken. De middag is bedoeld voor organisaties die aan de vooravond staan of de eerste stappen al hebben gezet binnen Het Nieuwe Werken en toe zijn aan de volgende fase van professionalisering.  

Belicht vanuit uiteenlopende invalshoeken doet u kennis op over hoe u uw organisatie voorbereidt op Het Nieuwe Werken, hoe je de organisatie meekrijgt en na invoering verder verbeteringen doorvoert. Relevante aspecten als communicatie, cultuur, management, samenwerken en operatie komen aan de orde. In een open gesprek met de deelnemers deelt u ervaringen en krijgt u inzicht in de laatste ontwikkelingen,"lessons learned" en praktijkvoorbeelden. Tijdens deze bijeenkomst ontmoet u collega-managers, denkers en voorlopers binnen dit vakgebied.

Programma Ronde Tafel Het Nieuwe Werken
Donderdag 15 november 2012
Locatie: Restaurant Marnemoende IJsselstein

15:00 Intro
15:30 Presentatie best practice Sanoma, Gieta Veersma, Director HR, Sanoma Media
Plenaire discussie
16:00 Presentatie best practice Essent, Sabrina Palermo, Programma manager Location Policy @nders werken, Essent
Plenaire discussie
16:30 Pauze
16:45 Korte lezing, Roland Hameeteman, auteur boek 'de kracht van mensen'. Over de nieuwe manier van werken. Tevens CEO e-office
Plenaire discussie
17:45 Borrel & Bite

U kunt zich aanmelden voor dit toegankelijke evenement door een e-mail met uw gegevens en die van uw collega’s naar info@eurogroupconsulting.nl te sturen. Heeft u vragen over de bijeenkomst? Neem dan contact op met Bas Schrover, telefoon 06-53548052 of per mail :
b.schrover@eurogroupconsulting.nl

Graag tot donderdag 15 november!

Over Eurogroup Consulting
Eurogroup Consulting is een adviesbureau met uitgebreide ervaring op het gebied van Het Nieuwe werken. Eurogroup Consulting werkt voor vele toonaangevende organisaties bij de opzet en professionalisering van hun nieuwe manier van werken.

Event informatie

Bedrijf: Eurogroup Consulting

Datum: 15 november 2012

Inschrijven voor: 12 november 2012

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals