Lancering Consilia

Bedrijf
Datum
09 oktober 2012
Inschrijven voor
09 oktober 2012
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Lancering Consilia, platform voor consulting professionals

Op 9 oktober lanceert adviesbureau Nolan, Norton & Co. (NNC) Consilia, een platform van, voor en door consulting professionals. Consilia biedt interne consultants en projectmanagers een netwerk, waarin kennisdeling bevorderd wordt, verdere professionalisering van interne adviesorganisaties mogelijk wordt gemaakt en onderlinge samenwerking actief gestimuleerd wordt.
 
Activiteiten
Consilia bevordert kennisdeling door het aanbieden van colleges, een online platform en door het bieden van de mogelijk tot het opbouwen van een netwerk van collega-vakgenoten. Om interne adviesorganisaties te helpen zichzelf verder te professionaliseren, biedt Consilia organisaties de mogelijkheid tot het inventariseren en bespreken van (gemeenschappelijke) issues, die vervolgens door NNC of door één van de deelnemers verder uitgewerkt zullen worden en plenair als discussiethema zullen worden besproken in een themasessie.

Nolan, Norton & Co. - Consilia
 
Ten slotte verhoogt Consilia de samenwerking tussen interne consultants, project- en informatie-managers door het aanbieden van coaching, mogelijkheden tot resource pooling en reviews. Al naar gelang de behoefte van de verschillende deelnemers kunnen diverse samenwerkingsvormen ontstaan.
 
Meer informatie en tarieven?
Voor meer informatie bekijk de online brochure

Geïnteresseerd?
Schrijf u dan nu geheel vrijblijvend in voor de kick-off bijeenkomst op 9 oktober om 15.00 uur. Neemt u voor aanmelding contact op met mevrouw J. de Roode op +31 (0)30 686 66 66 of mail uw aanmelding naar info@nolannorton.com.

Event informatie

Bedrijf: Nolan, Norton & Co.

Datum: 09 oktober 2012

Inschrijven voor: 09 oktober 2012

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals