Rondetafelsessie Mobile

Bedrijf
Datum
04 oktober 2012
Inschrijven voor
04 oktober 2012
Type event
Seminar
Doelgroep
Geïnteresseerden
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Rondetafelsessie Mobile

In select gezelschap en een relaxte setting in het Ordina kantoor te Nieuwegein nodigen we bedrijven uit om onder het genot van een goede lunch de rondetafel over Mobile bij te wonen.  De rondetafel vindt plaats op donderdag 4 oktober van 13.00 tot 17.00 uur.  

Het programma:
We ontvangen u graag met een lunch. Om 13.30 uur start het programma met een korte introductie van de aanwezigen. Vervolgens verzorgt een gastspreker een inhoudelijke case. Daarna is er de ruimte om uw eigen kennis en ervaring rondom het thema in te brengen waardoor er een levendige discussie ontstaat. We sluiten de bijeenkomst om 17.00 uur af met een borrel.

Voor u interessant?
De rondetafel over Mobile is vooral interessant voor en met mensen die vanuit management perspectief naar IT kijken. Deze rondetafel is een tweede sessie van een reeks rondom het thema mobiel. Door middel van de rondetafel linken we onze ervaring op het gebied van mobiel aan die van onze relaties, om daarmee bij te dragen aan kennisontwikkeling over mobiel.
 
Aanmelden
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met laura.kist@ordina.nl. U kunt zich aanmelden via de 'aanmeld'-button hieronder. Voor aanvang van de rondetafel ontvangt u van ons een bevestiging met programma en routebeschrijving.

Wij zien u graag op donderdag 4 oktober bij de rondetafel bij Ordina Nieuwegein.

 

Event informatie

Bedrijf: Ordina

Datum: 04 oktober 2012

Inschrijven voor: 04 oktober 2012

Type event: Seminar

Doelgroep: Geïnteresseerden