Inhousedag Significant Groep

Bedrijf
Datum
16 juni 2022
Inschrijven voor
15 juni 2022
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Starters / Young Professionals
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij benieuwd naar het vak van adviseur of onderzoeker? Geïnteresseerd in zaken als beleid, organisatieontwikkeling en -verandering of inkoop? En op zoek naar een (eerste) baan? Kom dan naar onze inhousedag! Ook als je al enkele jaren werkervaring hebt.

Wij zijn:

  • Een energiek advies- en onderzoeksbureau dat zich richt op het beste resultaat voor onze opdrachtgevers in de publieke sector.
  • Ongeveer honderd leergierige en ambitieuze professionals die beseffen dat hun bijdrage een wereld van verschil kan maken.Onderlinge samenwerking in projectteams is onze belangrijke kracht.
  • Een organisatie die jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt. Wij geven je de ruimte te leren en ontwikkelen met een steile leercurve.

Tijdens onze inhousedag maken wij graag kennis met jou. En onze mensen vertellen je graag meer over het werk en onze organisatie. En: we sluiten af met een gezellige borrel!

Aanmelden en meer informatie

Meld je aan via het inschrijfformulier. Hopelijk ontmoeten we jou binnenkort bij ons op kantoor! Neem vooral alvast een kijkje bij onze vacatures.

Details
Datum: 16 juni 2022
15:30 - 18:00 uur
Parijsboulevard, 209D te Utrecht

Event informatie

Bedrijf: Significant Groep

Datum: 16 juni 2022

Inschrijven voor: 15 juni 2022

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Starters / Young Professionals

Locatie: Utrecht