Mini-seminar Agile Contractmanagement Experience

Bedrijf
Datum
25 september 2012
Inschrijven voor
25 september 2012
Type event
Seminar
Doelgroep
Relaties van Ordina
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Mini-seminar Agile Contractmanagement Experience

Op dinsdag 25 september organiseert Ordina in samenwerking met de Nederlandse Beroepsvereniging voor Contract Management (NBCM) het mini-seminar “Agile Contractmanagement Experience”. Het Agile-werken dringt steeds verder door in de wereld van de ICT en past heel goed bij andere ontwikkelingen zoals “Het Nieuwe Werken” en “Best Value Procurement”.

Agile en ICT projecten
Het Agile uitvoeren van ICT-projecten is ondertussen een bewezen succesvolle aanpak, maar het is geen wondermiddel en werk ook niet in alle gevallen. Wat is bepalend voor succes of mislukking? Hoe maken we goede afspraken tussen klant en leverancier wanneer de scope vloeibaar lijkt?

Snel, wendbaar en effectief. Dat is wat Agile kan brengen. Niet alleen voor projecten, maar ook op het gebied van beheer, sourcings en organisaties. Dat gaat echter niet vanzelf. De valkuilen die zorgen voor eindeloze, onbestuurbare projecten en verstoorde interne/externe relaties liggen op de loer. Kansen en bedreigingen. Hoe pas je Agile succesvol toe?

Interactief mini-seminar
Het mini-seminar biedt geen pasklare oplossing of gouden formule. Wel frisse ideeën, uitdagende stellingen en een andere blik op de wereld van vandaag. De interactieve opzet geeft veel ruimte voor dialoog, zowel met de sprekers als met elkaar.

Het mini-seminar wordt georganiseerd met behulp van een aantal enthousiaste sprekers die een ruime ervaring hebben op het gebied van Agile, Outsourcing, Beheer en/of Contractmanagement. Sprekers op dit mini-seminar zijn:

  • Anko Tijman, Thoughtleader Agile
  • Fred Bons, Directeur Transformaties & Outsourcing
  • Jan Buurman, Management Consultant Beheer & Outsourcing
  • Jan-Sake Kruis, Agile Coach
  • Johan van der Bijl, Strategic Sourcing Director
  • Marco de Kaper, Consultant Outsourcing & Contracting
  • Remi-Armand Collaris, Agile Facilitator & Scrum Master

Aanmelden
Relaties van Ordina zijn van harte welkom kosteloos deel te nemen aan dit mini-seminar. Inschrijven kan via de onderstaande button.

Event informatie

Bedrijf: Ordina

Datum: 25 september 2012

Inschrijven voor: 25 september 2012

Type event: Seminar

Doelgroep: Relaties van Ordina