Jong Morgens inhousedag

Bedrijf
Datum
20 mei 2022
Inschrijven voor
13 mei 2022
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten en Young Professionals
Locatie
Leiden
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De zomer komt steeds dichterbij en zo ook de start van een nieuwe lichting Jong Morgens trainees in september. Wil jij samen met een groep enthousiaste young professionals werken aan leuke en leerzame opdrachten gedurende een tweejarig traineeship? Nu is de kans om alvast met ons kennis te maken en meer te weten te komen over het Jong Morgens traineeship!

Over de Inhousedag

Op 20 mei 2022 organiseren wij de Jong Morgens Inhousedag, waarop we jullie graag meer vertellen over het werken bij Jong Morgens, onze opdrachten en het traineeship. Je gaat zelf ervaren hoe het is om als Jong Morgens consultant aan de slag te gaan en we sluiten af met een borrel. Tijdens de borrel krijg je de mogelijkheid om te spreken met de huidige trainees, de talentbegeleiders en Morgens collega’s. Je kunt hen al je vragen stellen en er is ruimte om elkaar beter te leren kennen.

Over het Jong Morgens traineeship

Als aankomend Jong Morgens trainee ben jij klaar om met jouw frisse blik onze klanten in zorg, overheid en onderwijs klaar te maken voor de uitdagingen van morgen. Je wilt aanpakken, ondernemen en jezelf ontwikkelen. Dit doe je samen met jouw mede talenten met wie je het Morgens ontwikkelprogramma doorloopt. Tegelijkertijd heb je volop de ruimte om zelf te innoveren en jouw pad bij Jong Morgens vorm te geven.

Event informatie

Bedrijf: Morgens

Datum: 20 mei 2022

Inschrijven voor: 13 mei 2022

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten en Young Professionals

Locatie: Leiden