AT Osborne business course 

Bedrijf
Datum
11 mei 2022
Inschrijven voor
20 april 2022
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten en Starters
Locatie
Baarn
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij masterstudent of recent afgestudeerd en heb jij altijd al willen ervaren hoe het is om te werken aan spraakmakende projecten bij een adviesbureau? Tijdens de tweedaagse AT Osborne business course op 11 en 19 mei stap je in jouw toekomstige carrière als adviseur. Leer aan de hand van een grote real-life casus alles over het werk van adviseur en de complexiteit van de projecten waar AT Osborne aan werkt. Bouw relevante ervaring op en verken jouw verschillende carrièremogelijkheden. Jouw persoonlijke ontwikkeling en de kennismaking met het werk en het bureau van AT Osborne staan tijdens de business course centraal.  

AT Osborne business course

Uniek projectbezoek 

De AT Osborne business course gaat verder dan een korte workshop. Je kiest één van de thema’s: Duurzame leefomgeving, Gezonde samenleving en vastgoed of Toekomstbestendige infrastructuur. Dit zijn de focusgebieden waar AT Osborne zich mee bezighoudt. 

Tijdens een uniek projectbezoek, bij één van de opdrachtgevers, ga je aan de slag met een casus uit de praktijk en duik je samen met andere ambitieuze studenten in de wereld van de adviseur:  

  • Wil jij impact maken in duurzame projecten? Dan is de casus bij de Floriade Expo in Almere iets voor jou. Hier werk je aan duurzame gebiedsontwikkeling, mobiliteit en organisatievraagstukken en juridische aspecten.
  • Heeft huisvesting jouw interesse? Bij het VUmc ga je aan de slag met alle facetten van een huisvestingsproject: van strategie tot realisatie.
  • Ben je gefascineerd door grote infraprojecten? Bij de Zuidasdok in Amsterdam krijg je inzicht in de sturing en beheersing van grote infraprojecten in de praktijk. 

Met begeleiding en coaching ontwikkel je een advies en werk je aan jouw skills.  

Dag 2: op bezoek in Baarn 

Tijdens de tweede dag proef je hoe het is om door het leven te gaan als Osborner; er is tijd voor een rondleiding en je leert de medewerkers en het kantoor in Baarn kennen. Er is een interactieve game en de verschillende groepen presenteren hun casus. Afsluitend is er een borrel en een diner.  

Wil jij hierbij zijn? Meld je dan nu aan op www.atosborne.nl/business-courses! Dat kan tot en met 20 april. 

Event informatie

Bedrijf: AT Osborne

Datum: 11 mei 2022

Inschrijven voor: 20 april 2022

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten en Starters

Locatie: Baarn