Boer & Croon Talent Event

Bedrijf
Datum
01 april 2022
Inschrijven voor
23 maart 2022
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Starters
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Onze organisatie maakt een sterke groei door en is op zoek naar talentvolle starters met 0 tot 2 jaar werkervaring. In dit Young Executive programma ga je aan de slag bij en met onze klanten en volg je daarnaast het uitgebreide Management Development programma met trainingen in soft- en hardskills, intervisie en coaching.

We zoeken professionals die met creativiteit, lef, humor én kwaliteit oplossingen vinden voor managementvraagstukken.

Wanneer? Vrijdag 1 april bij Hotel Jakarta in Amsterdam.

Stuur vóór 23 maart a.s. je aanmelding voor het event op deze pagina of via onderstaande button. Deelnemers worden geselecteerd op basis van CV en krijgen uiterlijk 28 maart bericht.

Over Boer & Croon

Boer & Croon helpt bestuurders en organisaties met oplossingen voor managementvraagstukken. En dat doen we al 50 jaar. We zijn toonaangevend in advies en uitvoering van complexe implementatietrajecten, executive search en executive interim-management voor organisaties in de publieke en private sector.

Met onze brede inhoudelijke expertise zoals in Finance & Technology, Turn- Around & Restructuring, People Excellence, Transformation & Program Management en Strategy & Execution ondersteunen we bestuurders van organisaties met het realiseren van hun ambities.

De kracht van Boer & Croon schuilt in onze mensen. We selecteren onze kandidaten op IQ, EQ én RQ; slim, verbindend en sociaal, en resultaat gericht.

Wij geloven in co-creatie. We werken samen met onze opdrachtgevers en realiseren de gewenste verandering met de mensen van de organisatie. Deze samenwerking draagt bij aan een structurele oplossing, en voor ons is de opdracht pas geslaagd als het resultaat is bereikt. Op deze manier werken we iedere dag aan positieve impact.

Met onze invloedrijk en sterke netwerken, met bewezen leiderschap en met jong talent, zetten wij ons iedere dag weer volledig in voor onze klanten en netwerkpartners.

Bij Boer & Croon schrijven we geen uitgebreide rapporten. Onze kracht is het verbinden van theorie en praktijk en het snel behalen van resultaten.

Elke uitdaging, blijvend resultaat telt - Get it done!

Voor meer informatie:

Maaike Zwijnenburg is Talent Manager. Voor informatie kun je bij haar terecht.

Event informatie

Bedrijf: Boer & Croon Management

Datum: 01 april 2022

Inschrijven voor: 23 maart 2022

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Starters

Locatie: Amsterdam