Gratis Webinar: De Leider in de Spiegel

Bedrijf
Datum
08 maart 2022
Inschrijven voor
07 maart 2022
Type event
Seminar
Doelgroep
Iedereen die leiderschap opneemt in organisaties
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden
  •     Ontdek nieuwe leiderschapsinzichten en (her)ontdek schoonheid in leiderschap
  •     Geef aan welke inzichten jij interessant vindt en ga in dialoog
  •     Haal inspiratie uit een leiderschapsdialoog tussen bestuurders
  •     Georganiseerd in samenwerking met NSO-CNA Leiderschapsacademie

De romantiek van leiderschap verdwijnt voor velen al snel wanneer ze leiderschap opnemen in onzekere tijden. Zeker met de huidige globale en lokaal polariserende krachten, hebben leiders hun handen vol met systemisch en geprojecteerd ‘gif ruimen’, virtueel het collectief bij elkaar houden, en zelf fysiek en mentaal overeind blijven. Leiderschap en ‘lijderschap’ heeft voor sommige dan ook nog nooit zo dicht bij elkaar gestaan. En voor anderen is er juist veel schoonheid waar te nemen. Je rol als leider doet er toe en juist in dit soort complexe tijden ontwikkelen leiders en hun organisatie zich sneller. Hoe geef je richting aan die ontwikkeling? In welke vorm? En hoe blijf je zelf genieten?

De 19 onderbouwde inzichten over leiderschap uit het nieuw te verschijnen leiderschapsboek van Koen Marichal en Jesse Segers, geven houvast. Via een poll geef je als deelnemer aan over welke thema’s jij in gesprek wilt en bepaal je zo de agenda van het interactieve webinar. Drs. Bart Schipmölder (directeur-bestuurder NSO-CNA) en prof. dr. Jesse Segers (rector Sioo) zullen de gekozen thema’s inleiden en het gesprek begeleiden. Daarnaast zullen zij enkele kaders over leiderschap aanreiken die je helpen om van de schoonheid te blijven genieten.

Dit webinar is bedoeld voor iedereen die leiderschap opneemt in organisaties (uit tal van sectoren) en die wil reflecteren op het eigen leiderschap en en het (gedeelde) leiderschap in de organisatie. Deelnemers zullen een dieper begrip van verschillende  leiderschapsdilemma’s én hun persoonlijke voorkeuren hierin ontwikkelen. De behandelde inzichten zijn op wetenschap en praktijk gebaseerd. Deelnemers worden uitgenodigd via chat hun ervaringen te delen en kritische vragen te stellen.

Docenten

drs. Bart Schipmölder, NSO-CNA Leiderschapsacademie
prof. dr. Jesse Segers Sioo, University of Exeter

Planning

Startdatum: 8 maart 2022
Webinar: De Leider in de Spiegel (16:00 - 17:30 uur): 8 maart 2022

Na aanmelding ontvang je voorafgaand aan het webinar een meetinglink. Vooraf kunnen deelnemers via onze poll delen welke van de 19 inzichten zij zouden willen bespreken.

In het aanmeldformulier kun je bij facturering ‘zelf’ aanvinken. Je ontvangt uiteraard GEEN factuur voor dit gratis webinar.

Event informatie

Bedrijf: Sioo

Datum: 08 maart 2022

Inschrijven voor: 07 maart 2022

Type event: Seminar

Doelgroep: Iedereen die leiderschap opneemt in organisaties

Locatie: Online