Online inhousedag: Digitale Transformaties

Bedrijf
Datum
28 januari 2022
Inschrijven voor
26 januari 2022
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Virtueel
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij masterstudent en heb je affiniteit met data- en IT-gerelateerde vraagstukken? Wil je meer te weten komen over de mogelijkheden om jezelf op dit gebied én op persoonlijk vlak te ontwikkelen?

Ben je benieuwd hoe het is om bij SeederDeBoer aan de slag te gaan als junior consultant in het Consultancy Traineeship met focus op Digitale Transformaties?

Maak dan kennis tijdens de online inhousedag  Digitale Transformaties op vrijdag 28 januari. 

Tijdens het event maak je kennis met ons bedrijf en de verschillende opdrachten die wij doen. Verder is er volop de gelegenheid om onze junior en senior consultants het hemd van het lijf te vragen over hun ervaringen en laten we zien wat jouw toekomstige werkplek kan worden. Daarnaast gaan we ook verder de diepte in door aan de slag te gaan met een case waarin we je uitdagen om als een echte consultant Digitale Transformaties tot een oplossing te komen. Op die manier ervaar je zelf hoe het is om het Consultancy Traineeship van SeederDeBoer te volgen.

De inhousedag start om 13.00 uur en eindigt om 17.00 uur met aansluitend nog een informele afsluiting.

Aanmelden

Aanmelden voor de online inhousedag kan tot en met 26 januari. Je hoort een dag later of je op basis van je CV + motivatie uitgenodigd wordt en ontvangt dan meer informatie over het online event. Voor vragen kun je een mail sturen naar inhousedag@seederdeboer.nl

Van 15 december 2021 t/m 31 januari 2022 kun je solliciteren voor het Consultancy Traineeship met focus op Digitale Transformaties met startdatum 1 april 2022. Wil je nu alvast meer weten over SeederDeBoer? Geef je dan op voor een virtuele koffieafspraak met een van onze junior consultants! Heb je geen specifieke interesse in Digitale Transformaties, maar wel in SeederDeBoer? Meld je dan aan voor de reguliere inhousedag op 10 februari.

Event informatie

Bedrijf: SeederDeBoer

Datum: 28 januari 2022

Inschrijven voor: 26 januari 2022

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Virtueel