Inhousedag Consultancy Traineeship 10 februari 2022

Bedrijf
Datum
10 februari 2022
Inschrijven voor
09 februari 2022
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Benieuwd hoe het is om bij SeederDeBoer aan de slag te gaan als junior consultant in het Consultancy Traineeship? Ben je masterstudent en wil je meer te weten komen over de mogelijkheden om jezelf op zowel persoonlijk als professioneel vlak bij ons te ontwikkelen?

Maak dan kennis tijdens de fysieke inhousedag op donderdag 10 februari bij ons op kantoor in Amsterdam.

Tijdens het event maak je kennis met ons bedrijf en de verschillende opdrachten die wij doen. Verder is er volop de gelegenheid om onze junior en senior consultants het hemd van het lijf te vragen over hun ervaringen. Daarnaast gaan we ook verder de diepte in door aan de slag te gaan met een case waarin we je uitdagen om als een echte consultant tot een oplossing te komen. Op die manier ervaar je zelf hoe het is om het Consultancy Traineeship van SeederDeBoer te volgen.

De inhousedag start om 14.00 uur en eindigt om 17.00 uur met aansluitend nog een informele afsluiting.

Meld je nu hier aan.

Aanmelden voor de fysieke inhousedag kan tot en met 8 februari. Je hoort een dag later of je op basis van je CV + motivatie uitgenodigd wordt en ontvangt dan meer informatie over het event. Voor vragen over het event kun je een mail sturen naar inhousedag@seederdeboer.nl

SeederDeBoer volgt de richtlijnen van de overheid rondom het coronavirus. Wij gaan er voor nu vanuit dat een fysiek evenement mogelijk is. Echter, wanneer dit niet mogelijk is, zal het evenement geheel online plaatsvinden. Hierover zullen wij dan tijdig communiceren. Voor de fysieke inhousedag dien je bij binnenkomst je coronatoegangsbewijs te tonen.

Benieuwd hoe het is om bij SeederDeBoer aan de slag te gaan als junior consultant in het Consultancy Traineeship met focus op Digitale Transformaties? Schrijf je dan in voor onze Hackathon op 27 en 28 februari, een event met een speciale focus op digitale transformaties binnen het adviesvak.

Van 14 februari is het weer mogelijk om te solliciteren voor het Consultancy Traineeship met als startdatum 1 mei. Wil je nu alvast meer weten over SeederDeBoer? Geef je dan op voor een virtuele koffie afspraak met een van onze junior consultants!

Event informatie

Bedrijf: SeederDeBoer

Datum: 10 februari 2022

Inschrijven voor: 09 februari 2022

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam