Kijkje in de keuken

Bedrijf
Datum
01 december 2021
Inschrijven voor
01 december 2021
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Professionals
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij Change Consultant en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Schrijf je dan nu in voor een kijkje in onze keuken, letterlijk. Vanwege de Covid maatregelen organiseren wij een ontmoeting op kleine schaal. De foto hierboven was in pre-Covid tijden. Nu borrelen we met max 20 personen zodat we een veilige afstand van elkaar kunnen houden. Daarnaast sluiten andere collega’s online bij de borrel aan.

Jou ontmoeten we graag op 10 december a.s. van 17.00 tot 19.00 uur in de woonkeuken van ons kantoor aan de Hamburgerstraat in Utrecht.  Zo kunnen we tijdens de Hybride Vrijdagmiddagborrel in informele sfeer samen ontdekken of wij een match zijn!

Waarom we kennis willen maken:

House of Performance groeit! Daar zijn we blij mee want zo zijn wij in staat om meer mensen, teams en organisaties te laten excelleren. Wij zoeken nieuwe collega’s met de profielen Senior Consultant en Consultant. Voor specifiek deze profielen hebben wij uitdagende opdrachten bij gerenommeerde klanten.

Wat je mag verwachten:

Tijdens de ontmoeting maak je op een laagdrempelige manier kennis met onze organisatie en medewerkers. Heb jij nu al geen twijfels meer solliciteer dan direct, bekijk hier onze vacatures.

Ander profiel?

Herken jij jezelf niet in de hierboven genoemde profielen? Geloof jij dat jij toch een match bent met House of Performance? Schrijf je dan ook in om bij de House of Performance borrel aan te sluiten.

Event informatie

Bedrijf: House of Performance

Datum: 01 december 2021

Inschrijven voor: 01 december 2021

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Professionals

Locatie: Utrecht