RTE Summit 2021 - 6e editie

Bedrijf
Datum
08 november 2021
Inschrijven voor
08 november 2021
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Locatie
Utrechtse Heuvelrug
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Van RTE's voor RTE's. Op de RTE Summit maak je contact met peers, bouw je je netwerk op, communiceer je met experts in het veld en leer je alles over de nieuwste ontwikkelingen. De RTE Summit wil deelnemers inspireren en informeren over de trends in Scaled Agile Framework en de toekomst van hun rol als RTE. Wil jouw bedrijf de kern van een Agile organisatie op grote schaal bereiken en de mogelijkheid hebben om met deze doelgroep te communiceren? Dit is het Agile event voor jou. Het evenement vindt dit jaar LIVE plaats op locatie in het Spoorwegmuseum in Utrecht.

RTE's en Senior Agile coaches Dennis Mansell en Roel de Pontiorganiseren beide dagen de workshop 'What is value?' Bekijkhierhet programma.

Dit tweedaagse event wordt georganiseerd door onze business partner Gladwell Academy, ​​​​​ AgilityMasters.com is Gold Partner van de RTE Summit. We verwelkomen je graag persoonlijk in onze stand in het Utrechts Spoorwegmuseum!

Workshop 'What is value?'

Agility is gericht op het ontdekken, ontwikkelen en leveren van waarde voor klanten. We proberen alles wat we doen te organiseren om deze waarde zo goed mogelijk toe te voegen. Toch zien we in de praktijk veel organisaties die er niet in slagen om klanten te identificeren en/of geen waarde toe te voegen voor die klanten. Dit resulteert in verspilde moeite en ontkoppelde mensen.

In deze workshop gaan we naar de fundamenten: wat is waarde, wie ervaart het en hoe leveren we het? We zullen een paar oefeningen uitproberen om deze ogenschijnlijk eenvoudige uitdaging te beantwoorden, en ervaringen met elkaar te delen.

Datum 
maandag 8 en dinsdag 9 november 
Tijden 
maandag vanaf 12:00 uur - 18:00 uur
dinsdag vanaf 10:00 uur - 17:30 uur
Prijs 
EUR 949,- excl. BTW
Locatie
​​​​​​​
Spoorwegmuseum Utrecht

Event informatie

Bedrijf: AgilityMasters

Datum: 08 november 2021

Inschrijven voor: 08 november 2021

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals

Locatie: Utrechtse Heuvelrug