Strategy Business Course 2021

Bedrijf
Datum
18 november 2021
Inschrijven voor
10 november 2021
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil jij weten hoe het is om mee te werken aan strategie projecten, successen (groots) te vieren met collega’s en deel uit te maken van een snelgroeiend internationaal consulting kantoor? Pak dan nu je kans en kom kennis maken op donderdag 18 november 2021 tijdens de Strategy Business Course van Simon-Kucher & Partners.

Tijdens onze Strategy Business Course krijg je inzicht in typische strategie projecten en hoor je meer over de ervaringen van onze consultants. Door middel van een praktijk case krijg je een goed beeld van wat jij als aankomend consultant bij ons kantoor zou kunnen verwachten. Naast het formele gedeelte, is er uiteraard ook genoeg ruimte om onze collega’s en cultuur beter te leren kennen. Als afsluiting van de dag proosten wij tijdens een borrel en diner op de nieuwe indrukken die je tijdens deze dag hebt opgedaan.

SKP - Strategy Business Course 2021

Lijkt het je leuk een exclusief kijkje te nemen in de wereld van strategie consultancy? Schrijf je in via https://events.simon-kucher.com/emc00/register.aspx?OrgCode=10&EvtID=7753&AppCode=REG&CC=121092951225 en wie weet zien we elkaar op 18 november bij ons op kantoor in Amsterdam!

Je inschrijving bevat je CV, een motivatiebrief en je cijferlijsten. Je kunt je inschrijven tot en met woensdag 10 november. Uit alle aanmeldingen zullen uiterlijk 12 november een aantal kandidaten uitgenodigd worden om deel te nemen aan de Simon-Kucher & Partners Strategy Business Course 2021.

Voor vragen kun je contact opnemen met onze Recruitment & HR Coordinator Tess Jurjus via recruitment.netherlands@simon-kucher.com.

Event informatie

Bedrijf: Simon-Kucher

Datum: 18 november 2021

Inschrijven voor: 10 november 2021

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam