Lunch met Futurist Tony Bosma - IJsselstein

Bedrijf
Datum
28 augustus 2012
Inschrijven voor
28 augustus 2012
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Traditioneel gezien is de zomer de periode waarin BV Nederland wat minder hard draait. Een ideaal moment om zonder de dagelijkse hektiek vooruit te kijken. Waarbij het er om gaat, inzicht te krijgen in de unieke periode waarin we nu leven. Thema’s als big data, social media, mobile en cloud zijn geïnfiltreerd in het (bedrijfs-)leven. De uitdaging is deze thema’s handen en voeten te geven. De wereld verandert, maar wat is de ideale wereld? En wat kunt u zelf met uw organisatie doen om de wereld te veranderen, of ten minste te beïnvloeden? 

Om dit te faciliteren biedt Ordina haar relaties een inspiratielunch aan met trendwatcher Tony Bosma. In een kleine setting wisselen we met Tony Bosma en vakcollega’s van gedachten over de juiste dingen doen in een veranderende wereld.

“Als we vanuit het heden naar de toekomst kijken dan zijn we verwonderd. Kijken we vanuit de toekomst naar het heden dan zijn we geschokt.” ~ Tony Bosma

Waar en wanneer
Er vinden gedurende de zomer meerdere sessies plaats. Iedere lunch biedt plaats aan maximaal zes tafelgasten. De lunch start om 12:30 uur en eindigt om ongeveer 14:30 uur. Vanaf 12:15 uur bent u van harte welkom.

Data en locatie
Dinsdag 28 augustus in Restaurant Marnemoende te IJsselstein - VOL

Voor u interessant?
De Inspiratielunches zijn vooral interessant voor Raden van Bestuur en Managers op het gebied van Marketing, Innovatie, Klantinteractie en IT-strategie. 

Aanmelden
Aanmelding is op uitnodiging. Heeft u interesse, neem dan contact op met uw contactpersoon van Ordina. Voor vragen kunt u contact opnemen met Cindy Davids via 030-6637316.

Event informatie

Bedrijf: Ordina

Datum: 28 augustus 2012

Inschrijven voor: 28 augustus 2012

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals