Fast Forward Insights

Bedrijf
Datum
01 oktober 2021
Inschrijven voor
01 oktober 2021
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Na een decennium van disruptieve technologie, een decennium van praten over digitale transformatie, gaan we een nieuw tijdperk tegemoet. COVID-19 opende een deur naar een nieuw stadium. Wat het gaat brengen weten we nog niet. ‘Verandering’ is echter de kern en het zal voornamelijk de verandering zijn die door technologie en IT wordt aangedreven. Bedrijven heroverwegen hun technische en IT-landschappen, de toekomst van werk, de balans tussen privé en werk, bedrijfsmodellen, de robuustheid van digitale toeleveringsketens en de balans tussen virtueel en fysiek.

Tegelijkertijd worstelen bedrijven en overheden met datastrategieën, datasoevereiniteit (GAIA X), databeveiliging (iedereen), datagovernance en compliance (Financiële instellingen). De economieën zijn het afgelopen jaar niet ingestort en de veranderingsbereidheid is hoog. We gaan het tijdperk van de flux in. Veel dingen zijn onzeker en tegelijkertijd is veel mogelijk en komt in vruchtbare grond terecht.

Fast Forward Insights

1 oktober gaan we terug naar het ‘waarom’ in een tijd waar we voelen dat ‘wat’ en ‘hoe’ onderzocht kan worden. Vier online & interactieve talkshows op topniveau vanuit de studio in Haarlem met gasten uit de wetenschap, politiek, bedrijfsleven, filosofie en technologie. Vanuit het inspirerende Smart Industry Fieldlab 3D Makers Zone met top catering + bierproeverij, een fijne ambiance en zeer goed gezelschap. 01-10 is weer meer dan alleen een leuke binaire datum, het is de datum van de leukste bijeenkomst van innovatieve geesten op zoek naar co-creatie, oplossingen en digitale co-innovatie roadmaps in Nederland!

info@ffwdinsights.com+31 23 201 02 04

Event informatie

Bedrijf: AND Digital

Datum: 01 oktober 2021

Inschrijven voor: 01 oktober 2021

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Online