Informatiemiddag Implementatie Traineeship

Bedrijf
Datum
27 augustus 2021
Inschrijven voor
27 augustus 2021
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ambieer jij een carrière als consultant? Heb je onze vacature gezien voor het Implementatie Traineeship, maar heb je nog vragen? Meld je dan nu aan voor de digitale informatiemiddag op vrijdag 27 augustus om 16:30u. Je hebt de mogelijkheid om op een informele manier kennis te maken met ITDS. En wij natuurijk met jou. We hebben nog een aantal plekken vrij, dus meld je nu nog aan!

INFORMATIEMIDDAG

Hoe zit het Implementatie Traineeship bij ITDS in elkaar? Wat houdt het eigenlijk in om Implementatie Consultant te zijn? En wat zijn de carrière perspectieven? Dat vertellen we je allemaal op 27 augustus. In een uurtje nemen we je mee in de uitdagende wereld van een Implementatie Consultant!

27 AUGUSTUS: INFORMATIEMIDDAG IMPLEMENTATIE TRAINEESHIP

HET PROGRAMMA

  • 16:30 Korte introductie door toekomstig manager Gerald
  • 16:35  Een persoonlijk gesprek, waarin wij vertellen over ITDS, het traineeship én meer willen weten over jouw ambities.
  • 17:00 Speeddaten, waarin je kennis maakt met verschillende collega’s en antwoorden krijgt op alle vragen die je (nog) hebt.
  • 17:30 Einde programma en weekend!

BEN JIJ ERBIJ?

Ben jij er klaar voor, om te excelleren? Dan maken we graag kennis met jou! Met vragen over de informatiemiddag kun je altijd even contact opnemen met Margo via 06-29 22 34 06. Als je meer wilt weten over het Implementatie Traineeship, klik dan hier.

Meld je nu aan door jouw cv te mailen naar traineeship@itds.nl. Na jouw aanmelding ontvang je een uitnodiging met verdere informatie en de link naar het event! 

Event informatie

Bedrijf: ITDS Business Consultants

Datum: 27 augustus 2021

Inschrijven voor: 27 augustus 2021

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Online