Wervingsavond

Bedrijf
Datum
08 september 2021
Inschrijven voor
08 september 2021
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amersfoort
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière?

Na de zomer organiseren wij weer een wervingsavond met Novius. Op deze interactieve avond leer je, aan de hand van een case, onze dienstverlening en cultuur kennen. Vind je het leuk om Novius als potentiële werkgever beter te leren kennen? Meld je dan aan!

Om 17:00 uur starten we de avond met een hapje en een drankje. We maken informeel kennis en na een korte introductie over Novius, ga je in teamverband aan de slag. Rond 21:00 uur sluiten we gezamenlijk de avond af.

Na deze avond heb je een goede indruk van onze dienstverlening en cultuur. Daarnaast hebben wij jou beter leren kennen en zullen we na deze avond kijken of we je uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.

Wil jij ontdekken wat wij je kunnen bieden aan de start van je carrière of als business consultant met al enkele jaren werkervaring? Schrijf je in met je CV voor deze unieke avond. Wij laten zo spoedig mogelijk weten of je bent geselecteerd voor de wervingsavond.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Joëlle van Eck op novius.hr@rhdhv.com of op telefoonnummer 088-3484900.

Event informatie

Bedrijf: Adviesgroep Novius - a company of RoyalHaskoningDHV

Datum: 08 september 2021

Inschrijven voor: 08 september 2021

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amersfoort