Online kennismakingsworkshop ACC\DNA

Bedrijf
Datum
01 september 2021
Inschrijven voor
01 september 2021
Type event
Workshop
Doelgroep
Interne en externe adviseurs
Locatie
Virtueel
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Sluit aan en ontdek:

  • waarom je als adviseur anno 2021 geen ’dobberaar’ kunt zijn t.a.v. je professionele ontwikkeling
  • dat een heldere professionele identiteit en essentieel is
  • hoe werken aan je professionele identiteit en effectiviteit via werken aan de inhoud en je lopende opdrachten een hoog en duurzaam leerrendement heeft
  • wat het verschil is tussen Sioo’s verschillende leertrajecten voor adviseurs

Inhoud

Als adviseur wil je een goede bijdrage leveren aan mooie opdrachten. Om de juiste opdrachten en vragen op jouw pad te krijgen is het van belang dat klanten en collega’s weten waarvoor ze bij jou moeten zijn. Hoe maak je jouw talenten zichtbaar en hoe weten anderen dat hun opdracht bij jou in goede handen is? In onze programma’s’ zien we dat het voor deelnemers lastig is om juist dat in een tekst van 10 regels op je LinkedIn-pagina of in je CV goed naar voren te brengen.

In deze korte kennismakingsworkshop verkennen we wat er speelt in de markt dat maakt dat een helder profiel echt nodig is, en op welke aspecten je je als adviseur kunt onderscheiden. We kijken hoe jij je profesionele identiteit zichtbaar maakt in tekst en verhaal. En we verkennen de routes die Sioo voor adviseurs biedt om aan een sterke professionele identiteit te werken.

Voor wie

Deze kennismakingsworkshop is bedoeld voor ervaren interne en externe adviseurs die hun organisatie- en veranderkundige kennis willen versterken en/of willen onderzoeken hoe ze eruit springen in de markt. Ze zijn op zoek naar een opleidingstraject dat hen weet uit te dagen te onderzoeken wat ze doen, waar ruimte voor groei is en hoe ze zich sterker kunnen profileren. Ze benieuwd naar het aanbod van Sioo voor ervaren adviseurs en hoe deze programma’s elkaar aanvullen. Eventueel zijn ze geïnteresseerd in het behalen van een Master of Change Management.

Docenten

drs. Marguerithe de Man MCM CMC

Planning

Startdatum: 1 september 2021
Online kennismakingsworkshop (15:30 - 17:00 uur): 1 september 2021

Event informatie

Bedrijf: Sioo

Datum: 01 september 2021

Inschrijven voor: 01 september 2021

Type event: Workshop

Doelgroep: Interne en externe adviseurs

Locatie: Virtueel