Infoavond - 29 december

Bedrijf
Datum
29 december 2021
Inschrijven voor
29 december 2021
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Student Consultant is op zoek naar enthousiaste topstudenten om ons multidisciplinaire team te versterken! Wil jij het maximale uit jouw studententijd halen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over Student Consultant

Student Consultant is een adviesbureau dat volledig wordt gerund door ambitieuze topstudenten. Samen met BluPoint en Adaptif vormen wij L&vS Group. Onze dienstverlening is breed. Wij voeren zelfstandig consultancy projecten uit en ondersteunen consultancy kantoren of bedrijven op operationeel niveau. 

Bij Student Consultant werken Bachelor- en Masterstudenten met diverse studieachtergronden. Een deel van onze consultants heeft een bedrijfskundige achtergrond om een goede basis voor onze adviezen te kunnen verzorgen. Er zijn echter ook studenten met studieachtergronden in bijvoorbeeld de sociale wetenschappen, geneeskunde of data science bij ons werkzaam. Door die samenstelling zijn we binnen ons werk in staat meerdere kanten van een probleemstelling te belichten en leren we ook altijd veel van elkaar! 

Over de infoavond

Om de maand organiseren wij een open online infoavond. Dit is een vrijblijvende kennismaking met Student Consultant, waarin we jou de mogelijkheid bieden om op een interactieve manier kennis te maken met ons. Tijdens de infoavond zullen verschillende van onze consultants aanwezig zijn en zullen we je alles vertellen over Student Consultant. De insteek van de avond is niet alleen informatief, maar ook gezellig, zodat jij de sfeer en cultuur van ons bedrijf kunt ervaren. Daarbij is er ook ruim de gelegenheid om vragen te stellen. Zo kun jij je goed oriënteren en erachter komen of Student Consultant iets voor jou is!

Als jij denkt dat wij de ideale plek zijn om jezelf te ontwikkelen, kun je direct solliciteren voor het eerstvolgende instroommoment. De sollicitatiedeadline is de laatste dag van de maand waarin de infoavond heeft plaatsgevonden. 

Praktische informatie

29 december 2021: Infoavond – instroommoment 1 februari 2022
Tijdstip: 20:00 - 21:00
Locatie: Zoom (Je krijgt een link toegestuurd na aanmelding voor de infoavond) 

Event informatie

Bedrijf: Student Consultant

Datum: 29 december 2021

Inschrijven voor: 29 december 2021

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Online