Webinar: Administratie nieuwe Gasketelweg & SCIOS Scope 12

Bedrijf
Datum
02 juli 2021
Inschrijven voor
02 juli 2021
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Virtueel
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Gasketelwet & SCIOS Scope 12: neem deel aan de webinar voor een correcte administratie

De service & installatiebranche heeft momenteel te maken met de invoering van de Gasketelwet en de SCIOS Scope 12. Als u werkt met cv-ketels of zonnepanelen, betekenen beide regelingen dat voor u sommige handelingen een certificering moet hebben. De certificeringen moet u kunnen vastleggen per monteur en dus komt er aardig wat administratief werk kijken bij de invoering. In de webinar laat het team van Bluace graag aan u zien hoe u uw administratie eenvoudig op orde maakt.

Wat is de Gasketelwet & SCIOS Scope 12?

De Gasketelwet of SCIOS Scope 12 heeft u vast al eens voorbij zien komen als uw werkzaamheden zich bezighouden met cv-ketels of installaties van zonnepanelen. Simpel gezegd moet u volgens beide regelingen een certificering hebben om bevoegd te zijn om handelingen aan cv-ketels of zonnepanelen uit te voeren. Beide regelingen zijn al van kracht, hoewel u dankzij de overbruggingsperiode van de Gasketelwet nog tot 1 april 2022 heeft om uw administratie op orde te maken. 

Meld u aan voor de webinar

Natuurlijk wilt u de kwaliteit van uw installatiebedrijf en resources ten alle tijde waarborgen. In de webinar op 2 juli 2021 om 11:00 uur laten we u graag zien hoe u met de oplossing van Bluace eenvoudig de behaalde certificeringen per monteur vastlegt in uw administratie en hier rekening mee houdt tijdens het maken van de planning. Zo stuurt u altijd de juiste monteur naar de juiste klus. Eenmaal op locatie werken monteurs met de Buitendienst App zodat iedereen op een uniforme manier en volgens wetgeving de handelingen verricht.

Interesse in meer informatie? Neem deel aan de webinar op 2 juli 2021 om 11:00 en meld u aan via de website of onderstaande link:

Event informatie

Bedrijf: Bluace

Datum: 02 juli 2021

Inschrijven voor: 02 juli 2021

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Virtueel