Business Course Tax & Legal 2021

Bedrijf
Datum
04 oktober 2021
Inschrijven voor
27 juni 2021
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten en Starters
Locatie
Virtueel
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De opdracht

Tijdens de Tax & Legal Business Course start je met het identificeren van de belangrijkste strategische doelstellingen en wensen van een èchte klant. Je werkt met je medestudenten toe naar de beste fiscale en juridische oplossingen en presenteert dit aan de klant. Hoe pak je dit aan? Hoe begrijp je wat de klant nodig heeft? Daar gaan wij je bij helpen!

Persoonlijke ontwikkeling staat bij Deloitte centraal en daarom maakt dit ook een belangrijk onderdeel uit van de Business Course. Samen met Peak4 is er een programma samengesteld waarin je meer over jezelf ontdekt, maar ook wat voor rol je jezelf toekent binnen de groep. Je ontdekt verder tijdens de Tax & Legal Business Course hoe het is om als fiscalist en jurist bij Deloitte te werken en je maakt uitgebreid kennis met de Deloitte professionals. Een bijzondere tocht, een bezoek aan de mooiste plekken, het Deloitte kantoor en het bijwonen van leuke activiteiten op locatie zal natuurlijk niet ontbreken. Naast het harde werken, maken we daarom ook veel tijd voor fun!

Het unieke aan onze Tax & Legal Business Course is dat je werkt aan een echt vraagstuk van een klant van Deloitte. Dit is het echte werk! Ben jij klaar voor Destination Unknown?

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure voor de Tax & Legal Business Course bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Je meldt je aan via onderstaande button. Hiervoor hoef je jouw CV nog niet bij de hand te hebben;
  • Na jouw aanmelding ontvang je van ons het verzoek om je CV en motivatiebrief te uploaden;
  • Na de sluitingsdatum van de inschrijfprocedure ontvang je van ons een inhoudelijke reactie op je sollicitatie;
  • Indien je wordt geselecteerd, word je door ons gevraagd om binnen een week een online assessment te maken;
  • De dag na de deadline voor het maken van het assessment hoor je van ons of je dit succesvol hebt afgerond en of je wordt uitgenodigd voor de selectiedag;
  • De selectiedag zal ongeveer 2 uur van jouw tijd in beslag nemen.

Aanmelden

Ben jij een derdejaars bachelor of een masterstudent Fiscaal Recht, Fiscale Economie of Rechtsgeleerdheid (v.b. Corporate Law, Digital Law, Financial Law of Employment Law)? Schrijf je dan in voor de Tax & Legal Business Course 2021 via de button onderaan deze pagina.

Programma

De business course bestaat uit twee pre-days in de weken voorafgaand aan de Tax & Legal Business Course, gevolgd door de business course zelf die zes dagen duurt. Belangrijke data om alvast in je agenda te noteren als je jezelf wilt aanmelden zijn:

27 juni: Deadline inschrijving
4 juli: Deadline assessment
7 juli: Selectiedag
23 september: Preday 1 (hele dag)
29 september: Preday 2 (hele dag)
4 t/m 9 oktober: Tax & Legal Business Course 2021

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 04 oktober 2021

Inschrijven voor: 27 juni 2021

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten en Starters

Locatie: Virtueel