Business Process and IT Inhousedag

Bedrijf
Datum
02 juli 2021
Inschrijven voor
23 juni 2021
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten en Starters
Locatie
Virtueel
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Heb jij altijd al willen weten hoe bedrijven Business en IT samenbrengen? Heb je affiniteit met het optimaliseren van logistieke, financiële of commerciële bedrijfsprocessen, of lijkt het je interessant om te zien wat business transformatie inhoudt? Schrijf je dan in voor de Business Process and IT inhousedag bij Deloitte!

Deze inhousedag staat in het teken van kennismaken met het werkende leven van een consultant van Deloitte.  Consultants zullen je vertellen over de verschillende projecten die zij hebben gedaan en je meenemen in de dagelijkse uitdagingen die ze tegenkomen. Ook ga je zelf aan de slag met een Business case die gebaseerd is op onze ervaringen bij een klant. Aan het einde van de middag leer je op een informele manier onze consultants kennen tijdens de (digitale) borrel.

Deze inhousedag hebben we speciaal opgezet voor studenten die interesse hebben in IT en bedrijfsprocessen. De inhousedag wordt georganiseerd door de SAP Offering, één van de afdelingen binnen Deloitte Consulting die zich bezighoudt met het analyseren van bedrijfsprocessen en het adviseren over en implementeren van ERP-systemen en dataoplossingen.

Waar?

Online!
Mocht het evenement live kunnen plaatsvinden, dan zal deze gehost worden op ons kantoor – ‘The Edge’ in Amsterdam Zuid

Waneer?

Vrijdag 2 juli 2021. Inschrijven kan tot en met 23 juni

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 02 juli 2021

Inschrijven voor: 23 juni 2021

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten en Starters

Locatie: Virtueel