Contract in a Day BPT & BMT

Bedrijf
Datum
18 juni 2021
Inschrijven voor
09 juni 2021
Type event
Seminar
Doelgroep
Starters
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op vrijdag 18 juni organiseren wij een Contract in a Day event. Tijdens dit event bieden wij de kans om ons Business Process Transformation Team (BPT) of ons Business Model Transformation Team (BMT) te versterken. Gedurende de dag maak je kennis met onze consultants in een informele virtuele setting en neem je deel aan drie interview rondes. Ben jij succesvol in alle 3 de rondes? Dan loop jij aan het einde van de dag de (virtuele) deur uit met een contract in je handen!

What impact will you make?

Als Junior Consultant voor BPT of BMT werk je in een multidisciplinair team dat alle verschillende fasen van een succesvol project doorloopt; van strategie tot implementatie, tot opschaling en het daadwerkelijk leveren van het eindresultaat.

  • Als Junior Consultant Operations Strategy & Process Transformation, help je klanten met hun operationele strategie, operationele procesoptimalisatie en procesautomatisering. Je levert een bijdrage aan het (her)ontwerpen, transformeren en verbeteren van vitale klantprocessen en het efficiënt en klantvriendelijk inrichten van bedrijfsprocessen; bijvoorbeeld door gebruik te maken van de nieuwste technologieën, waaronder RPA (Robotic Process Automation), Cognitive Automation en/of Artificial Intelligence.
  • Als Junior Consultant Business Model Transformation, help je klanten met het vaststellen en uitvoeren van hun strategie. In het uitvoeren van grootschalige business transformaties, lever je een bijdrage aan het realiseren van nieuwe groeimogelijkheden, het ontwerpen van nieuwe bedrijfs- en operationele modellen, het reduceren van kosten en het verhogen van efficiëntie. Hierbij wordt ook gekeken naar de optimale inzet van beschikbare en nieuwe technologieën.

Voor wie is het?

Ambitieuze studenten in de afrondende fase van hun Master, recent afgestudeerden en young professionals met maximaal 2 jaar werkervaring. Bij voorkeur heb je een studieachtergrond in economische of technische richting en heb je aantoonbare affiniteit met consultancy, procesoptimalisatie en/of business transformaties, wat blijkt uit je studies, stage(s) of werkervaring.

Datum, tijd en locatie

Vrijdag 18 juni 2021
09:00 – 17:00
Microsoft Teams – meer instructies volgen wanneer jouw deelname bevestigd is

Aanmelden

Heb je interesse in de Contract in a Day? Meld je aan voor woensdag 9 juni via de link op deze pagina. Na registratie ontvang je een e-mail waarin wij vragen om je CV, motivatiebrief en cijferlijsten van VWO, Bachelor en Master te sturen. Uiterlijk vrijdag 11 juni word je per e-mail geïnformeerd of je geselecteerd bent voor het event. Onderdeel van het selectieproces is een online assessment.

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 18 juni 2021

Inschrijven voor: 09 juni 2021

Type event: Seminar

Doelgroep: Starters

Locatie: Amsterdam