Business Accelerator in a day

Bedrijf
Datum
22 juni 2021
Inschrijven voor
22 juni 2021
Type event
Workshop
Doelgroep
Marketingmanagers
Locatie
Virtueel
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

In de ééndaagse workshop ‘Business Accelerator in a Day’ maak je kennis met de Business Accelerator. Een inspiratievolle dag om tot nieuwe ideeën en inzichten te komen wat betreft datagedreven marketing. In een aantal pressure-cooker opdrachten spar je met andere deelnemers en voer je gezamenlijk opdrachten uit. Zo maak je in korte tijd kennis met de stappen en de energie van de Business Accelerator en wat dit concreet voor jouw organisatie kan opleveren. En als resultaat neem je gegarandeerd een backlog vol goede ideeën mee naar huis om direct mee aan de slag te gaan.

Iets voor jou?

Deze workshop in Bunnik is vooral bedoeld voor beslissers die de pijn ervaren van niet-vervulde beloften van data op marketinggebied. Bijvoorbeeld (online) marketingmanagers die willen versnellen op marketingdoelstellingen, CRM managers die een volgende slag willen maken in hun datastrategie en Customer Experience managers die de relevantie voor klanten wil verbeteren.

Per organisatie is er ruimte voor twee deelnemers, zodat jullie samen kunnen sparren over de situatie van jullie organisatie.

Beschikbare data van workshop "Business Accelerator in a day":

22 juni van 10:00-16:00 uur in Bunnik
6 juli van 10:00-16:00 uur in Bunnik
13 juli van 10:00-16:00 uur in Bunnik

Event informatie

Bedrijf: Cmotions

Datum: 22 juni 2021

Inschrijven voor: 22 juni 2021

Type event: Workshop

Doelgroep: Marketingmanagers

Locatie: Virtueel