Masterclass Climate Solutions

Bedrijf
Datum
26 mei 2021
Inschrijven voor
26 mei 2021
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De Club van 1500 van Climate Cleanup Foundation bestaat één jaar! Om dit te vieren organiseert Climate Cleanup Foundation op woensdag 26 mei om 20:00 uur een online masterclass. Paul Hawken, auteur van het uitgebrachte boek ‘Drawdown’ en het nog uit te brengen boek ‘Regeneration’, en Damon Gameau (regisseur van de documentaire ‘2040’) zijn twee van de vele inspirerende sprekers. Wil jij bij deze fantastische masterclass aanwezig zijn? Meld je dan aan via deze link.

Climate Cleanup Foundation

Wat doet Climate Cleanup Foundation? Climate Cleanup Foundation gaat opwarming van de aarde tegen door CO2 op natuurlijke wijze te verwijderen. De Club van 1500, bestaande uit o.a. entrepreneurs, investeerders en supporters, ondersteunt Climate Cleanup Foundation hierbij door 1500 gigaton CO2 vast te leggen in de natuur. Climate Cleanup Foundation faciliteert dit netwerk, initieert wetenschappelijk onderzoek en organiseert de condities voor groei van natuurlijke klimaatoplossingen.

Programma

Het belooft een interessante masterclass te worden. Climate Cleanup Foundation heeft namelijk verschillende vooraanstaande personen uitgenodigd die onderdeel zijn van de masterclass. Een van de meest bekende personen is Paul Hawken, duurzaamheidspionier pur sang en schrijver van het boek Drawdown. De Australische bekende televisie- en filmacteur Damon Gameau is ook van de partij. Bekende Nederlander en presentator Harm Edens opent samen met Climate Cleanup Foundation oprichter Sven Jense de masterclass. Op de website van Climate Cleanup Foundation vind je het volledige programma.

Samenwerking

Binnen Hospitality Group werken we samen aan een maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering en ontwikkelen we innovatieve en duurzame oplossingen voor hospitality, facility management, inkoop en huisvesting. Aansluitend hierop heeft Hospitality Group de afgelopen jaren al meerdere keren samengewerkt met Climate Cleanup Foundation. Dit jaar leveren onze Young Professionals een bijdrage aan de organisatie van de masterclass en ondersteunen we vanuit marketing met de website en andere vormgevings- en marketingvragen. Wij zijn trots dat wij sponsor en partner zijn van deze inspirerende foundation!

Event informatie

Bedrijf: Hospitality Group

Datum: 26 mei 2021

Inschrijven voor: 26 mei 2021

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Online