HeadsUp webinar ‘Topsport & ondernemen’

Bedrijf
Datum
08 juni 2021
Inschrijven voor
08 juni 2021
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Sport gaat niet altijd eenvoudig. Het is proberen, leren, groeien en opnieuw beginnen. Net als het leven en je onderneming. Niemand minder dan Bas Nijhuis kan hier als scheidsrechter betaald voetbal en ondernemer bij uitstek over meepraten. Met veel humor en relativering vertelt hij over zijn werk annex passie en legt hij dwarsverbanden tussen de wereld van topsport en die van het bedrijfsleven.

Deze HeadsUp staat volledig in het thema van hetgeen eigenlijk vorig jaar al had moeten plaatsvinden: het EK-voetbal. Heb je dinsdag 8 juni om 15:00 uur plek in je agenda? Meld je dan aan voor de webinar ‘Topsport & ondernemen: een gouden combinatie’. Vergeet niet om ook een introducé te vragen!

Ondernemer in hart en nieren

Bas Nijhuis floot in 2005 zijn eerste wedstrijd in het betaalde voetbal. Al snel werd hij één van de topscheidsrechters van Nederland. Samen met scheidsrechter Björn Kuipers zat hij in de Elite Groep van de UEFA, een groep waarin de bond de beste scheidsrechters plaatst. Bas combineert het fluiten op internationaal niveau met het ondernemerschap. Naast dat hij uit een slagersfamilie komt, heeft hij twee bakkerijen gehad, is hij actief als bestuurslid van een kinderboerderij en ambassadeur voor Stichting Doelpunt.

Over HeadsUp

Wij organiseren HeadsUp elke tweede dinsdag van de maand, met als doel zelfstandig professionals te informeren, inspireren en verbinden. De kennissessies hebben elke maand een ander thema, waar inspirerende sprekers hun kennis delen over een actueel onderwerp. Tot het moment dat de situatie rondom corona is bedaard, kiezen wij ervoor de bijeenkomsten als webinar aan te bieden. Houd onze evenementenagenda in de gaten voor alle komende edities.

Kosten: Professionals met een Premium of Excellent profiel in Select kunnen, samen met een introducé, kosteloos de webinar bijwonen. Heb je nog geen profiel? Registreer je geheel blijvend (no cure, no pay). Lees hier meer over onze Professionals services.

Praktische informatie

Start: 15.00 uur
Duur: 90 min.
Datum: 8 juni 2021 

Event informatie

Bedrijf: HeadFirst

Datum: 08 juni 2021

Inschrijven voor: 08 juni 2021

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Online