Career event - RESET

Bedrijf
Datum
08 juni 2021
Inschrijven voor
28 mei 2021
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten en Starters
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Overeenkomsten tussen het consultancy vak en omgaan met de Covid-19 pandemie lijken misschien ver gezocht, maar niets is minder waar. Beide leren je namelijk om te gaan met een steeds veranderende (lastige) situatie en continu positief te blijvenHoe we dat doen? RESET! 

De organisatieadviesbureaus SeederDeBoer en Hieroo (dochteronderneming) organiseren op dinsdag 8 juni van 10:00 tot 15:00 een online evenement voor (bijna) afgestudeerden met als thema RESET. Wil jij weten hoe je in veranderlijke situaties zorgt dat je het meeste uit jezelf en anderen haalt? Ben je ook benieuwd hoe een open blik je helpt bij het aanpakken van vraagstukken? Meld je dan aan voor dit event en kom daarnaast te weten wat voor traineeships SeederDeBoer en Hieroo aanbieden!

Programma 

Tijdens het event zal er een interessante spreker aanwezig zijn en staan er workshops gepland. Hierin maak je o.a. kennis met consultancy door aan een casus te werken waar SeederDeBoer en/of Hieroo bij betrokken zijn geweest. Je kruipt in de rol van consultant en wordt uitgedaagd om mee te denken aan een oplossing voor een real-life consultancy vraagstuk. Consultants van SeederDeBoer en Hieroo begeleiden je hierinBinnenkort maken we de precieze invulling van het programma bekend, dus houd deze site in de gaten! 

Online evenement  

Gezien de huidige ontwikkelingen bieden wij dit event online aan.Maar niet getreurd, wij zorgen voor genoeg interactie en kennismaking met de organisatoren en andere deelnemers. Daarnaast is er ook gedacht aan een buitenactiviteit, waarin deelnemers uit verschillende steden het tegen elkaar opnemen in een leuke strijd! 

Aanmelden  

Zit jij in de laatste fase van je studie of ben je al afgestudeerd? Spreekt het thema je aan en wil je graag meer weten over het werk binnen de wereld van organisatieadvies? Meld je dan uiterlijk 28 mei aan voor het evenement RESET om te ontdekken waar jouw kansen liggen. Bovendien is dit een mooie gelegenheid om kennis te maken met Hieroo en SeederDeBoer en vragen over de traineeships te stellen. Meld je aan via onderstaand formulier en we zien je graag op 8 juni bij dit event. Vragen? Stuur ze dan naar inhousedag@seederdeboer.nl.

Event informatie

Bedrijf: SeederDeBoer

Datum: 08 juni 2021

Inschrijven voor: 28 mei 2021

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten en Starters

Locatie: Online