Lunch and Learn: De Kracht van Scrum

Bedrijf
Datum
02 juni 2021
Inschrijven voor
02 juni 2021
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Een aantal keer per jaar organiseren we als HillFive een Lunch and Learn: online lunchsessies waarin we met onze klanten en relaties kennis en ervaring delen op een specifiek onderwerp. Naast de inhoudelijke verdieping zorgen wij dat er een lekkere lunch bij je thuis of op je werkplek wordt bezorgd. 

In deze sessie op 2 juni tussen 12.00 en 13.30 willen we onze inzichten delen en bespreken over het gebruik van Scrum en Agile. We merken dat veel van onze klanten hier over nadenken of al mee bezig zijn. Wanneer is het nuttig om met Scrum te gaan werken en wat kan je eraan hebben? Hoe werkt het eigenlijk in de praktijk?

Je maakt kennis met de belangrijkste elementen van Scrum vanuit een echte Agile expert én je gaat aan de slag met een casus om de kracht van Scrum zelf te ervaren. Aan het einde van deze online lunchsessie log je uit met een tas vol verhelderende inzichten en mogelijk een paar nieuwe contacten.

Meld je aan voor de Lunch & Learn met een berichtje naar mickey.bakker@hillfive.nl. Vermeld daarbij je locatie van die dag en eventuele dieetwensen. 

Datum: 19 mei 2021 tussen 12.00 en 13.30
Locatie: online, via Microsoft Teams

Event informatie

Bedrijf: HillFive

Datum: 02 juni 2021

Inschrijven voor: 02 juni 2021

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Online