Women in Consulting Week

Bedrijf
Datum
31 mei 2021
Inschrijven voor
27 mei 2021
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Vrouwelijke studenten en young professionals
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wij geloven dat werken bij Deloitte Consulting eindeloze mogelijkheden biedt voor carrière en persoonlijke ontwikkeling. Deloitte streeft ernaar om Deloitte de voorkeurswerkplek te maken voor vrouwelijk talent. Op dit moment is er een onevenwichtige genderverhouding in het bedrijfsleven, terwijl er een overvloed is aan vrouwelijk talent in de arbeid/talentpool. Bij Deloitte zijn we erg gefocust op diversiteit & inclusie en we willen deze kloof graag dichten. Tijdens de Women in Consulting week komen we samen, geven we een inkijkje in ons werk en delen we onze ervaringen in een corporate omgeving.

Elke dag zullen we ons richten op verschillende divisies binnen Consulting. De inhoud zal elke dag anders zijn en je krijgt ook de kans om vragen te stellen. Let op: alle evenementen tijdens deze week zullen virtueel plaatsvinden. Wanneer je je inschrijft, ontvang je een link naar het evenement voor de door jou gekozen datum(s). Deze link zal vóór maandag 31 mei worden gedeeld.

Bent je (ook) geïnteresseerd om één-op-één kennis te maken met onze consultants? Dat kan tijdens onze virtuele speeddates aan het einde van elke dag tussen 17.30 en 18.00 uur. 

Voor wie is dit evenement?

Voor vrouwelijke studenten en vrouwen die zijn afgestudeerd tussen 2014 en 2021.
Schrijf je in voor donderdag 27 mei.

Schrijf je in voor het programma door op de titels te klikken:

Wanneer en wat?

Maandag - 31 mei - 15.00 tot 17.00 - Engineering
Techniek staat niet stil. Er zijn innovatieve benaderingen nodig om bestaande technologieplatforms te transformeren, te moderniseren en te laten draaien. De sleutel is te weten wanneer te profiteren van de nieuwe technologieën. Onze Engineering-professionals omarmen de toekomst en slagen in een wereld die wordt gedreven door data en inzichtrijke besluitvorming. Tijdens deze dag zijn verschillende Engineering professionals - variërend van Junior Consultant tot Partner niveau - aanwezig om je bij te praten over de laatste tech trends, inzicht te geven in de wereld van engineering en tegelijkertijd te vermaken.

Dinsdag - 1 juni - 15.00 tot 17.00 - Human Capital
De uitdagingen van vandaag presenteren een nieuwe golf van HR, talent, en organisatie prioriteiten. Deloitte's Human Capital diensten maken gebruik van onderzoek, analyses en industrie inzichten om te helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van kritische programma's van business driven HR tot innovatieve talent, leiderschap, en veranderingsprogramma's. Onze professionals binnen Human Capital zullen jou inzicht geven in de laatste Human Capital trends, persoonlijke verhalen en leermogelijkheden.

Woensdag 2 juni - 15.00 tot 17.00 - Business & Tech
Technologie is de hartslag van een organisatie en wanneer op zijn best, kan het transformeren waartoe werknemers in staat zijn. De grootste uitdaging voor leiderschap is dat technologie en oplossingen nooit stilstaan: wat drie jaar geleden state-of-the-art was, is dat nu misschien niet meer. Van het opnieuw uitvinden van complete business modellen tot het implementeren van cutting edge IT-oplossingen; bij Deloitte helpen we onze cliënten om voorop te blijven lopen. Onze Business & Tech professionals - variërend van Junior Consultant tot Partner niveau - zijn er om jou te verwelkomen en je mee te nemen op een reis langs de laatste trends, innovatieve projecten en persoonlijke Deloitte verhalen.

Donderdag - 3 juni - 15.00 tot 17.30 - Strategy
Op donderdag richten we ons op onze Strategie praktijk, Monitor Deloitte, en Supply Chain Strategy. Om de toekomst met vertrouwen tegemoet te kunnen zien, moeten organisaties de juiste keuzes maken en daarnaar handelen: duidelijke, tijdige en inspirerende keuzes die groei opleveren in een dynamische, ontwrichte wereld. Binnen Strategy combineren we diepgaande inzichten in de sector met geavanceerde methodes en werken we samen met bedrijven om hun meest kritieke strategische beslissingen op te lossen, waarde te creëren en transformationeel succes te boeken. Onze strategie professionals zullen hun persoonlijke verhalen met je delen. Ook geven wij je inzicht in de projecten van onze teams: - Customer Strategy bij Monitor Deloitte - M&A strategie bij Monitor Deloitte - Strategy & Business Design bij Monitor Deloitte - Supply Chain Strategy.

Vrijdag - 4 juni - 15.00 tot 17.00 uur - Deloitte Digital
Op deze dag richten we ons op onze Customer & Marketing praktijk. De klant van de toekomst is er nu, en engagement, experience en loyaliteitsstrategieën moeten mee evolueren. Succesvolle strategieën vereisen data-gedreven, creatieve, klantgerichte benaderingen die gebruik maken van de nieuwste technologieën om uitstekende service en waarde te leveren aan merken. Tijdens deze dag zullen we je entertainen en tegelijkertijd hopen we je van nieuwe informatie te voorzien. Verschillende C&M consultants - van Junior Consultant tot Partner niveau - kijken ernaar uit om je te ontmoeten en meer te vertellen over enkele geweldige initiatieven die door de praktijk worden geleverd. We hopen je te zien tijdens de Women in Consulting Week !

Women in Consulting Week

Speeddates

Na elke dag, tijdens de Women in Consulting week, kun je onze teams nog beter leren kennen. Op basis van jouw informatie maken we een match met iemand binnen een specifiek team. Alle speeddates vinden plaats tussen 17.30 en 18.00 uur tijdens deze week (31 mei t/m 4 juni).

Om je in te schrijven voor de speeddate kun je het gebied selecteren waarin je geïnteresseerd bent. Er is ook een mogelijkheid om je voor meer gebieden in te schrijven. Houd er rekening mee dat je alleen met mensen uit een bepaald gebied kunt praten op de toegewezen dag. Bijvoorbeeld Human Capital op dinsdag.

Schrijf je hier in voor de speeddates:

  • Maandag - Engineering
  • Dinsdag - Human Capital
  • Woensdag - Business & Tech
  • Donderdag - Strategie
  • Vrijdag - Digital (17:30-18:00)

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 31 mei 2021

Inschrijven voor: 27 mei 2021

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Vrouwelijke studenten en young professionals

Locatie: Online