YCN - Panelgesprek Diversiteit

Bedrijf
ROA
Datum
20 mei 2021
Inschrijven voor
20 mei 2021
Type event
Seminar
Doelgroep
Young Professionals
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Beste Young Consultant,

Vrouwenquota, managers Diversiteit & Inclusie, gender-neutrale vacatureteksten. Wellicht herken je het zelf ook wel in je eigen organisatie. Diversiteit en inclusiviteit worden steeds belangrijker. Uit onderzoek blijkt dat diverse teams beter presteren en daar zijn organisaties bij gebaat. Uiteraard vinden wij vanuit het Young Consulting Network ook dat iedereen welkom is, hoe diverser de groep, hoe leuker en leerzamer.

Dit klinkt eenvoudiger te realiseren dan dat uit de praktijk nog blijkt. Hoe zorgen we er nu voor dat we niet een kopie van onszelf aannemen? Hoe ga je om met een vrouwonvriendelijke klant? Gaat diversiteit voor alles en gaat dit altijd samen met de beste persoon voor de job? En wat nou als iemand eenmaal binnen is bij een organisatie: hoe ben je echt inclusief en zorg je ervoor dat iedereen zich onderdeel van de organisatie voelt?

Op donderdagmiddag 20 mei praten we daarover graag verder tijdens een digitaal panelgesprek met drie professionals die dagelijks met dit soort vragen bezig zijn. Te gast zijn:

  • Maura Spalink, senior adviseur bij Rieken & Oomen
  • Marieke van Herwerden, teamleider recruitment bij Arcadis
  • Siham Ammal, adviseur diversiteit & inclusie bij Leeuwendaal

Tijdens de uitzending is het mogelijk om vragen te stellen en bij in het opgave formulier kun je jouw prangende vragen en/of stellingen over dit onderwerp vast kenbaar maken zodat we daarover het gesprek kunnen voeren met de gasten.

Datum: 20 mei 2021

Tijd: 15:30 – 17:00 uur

Aanmelding: Deelname is gratis, aanmelden kan via deze link.
We zien jullie graag op 20 mei.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van het YCN

Yourai Mol
Laurens van Dijk
Linde Holtkamp
Charlotte Hazewinkel
Jan Treep

Event informatie

Bedrijf: ROA

Datum: 20 mei 2021

Inschrijven voor: 20 mei 2021

Type event: Seminar

Doelgroep: Young Professionals

Locatie: Online