Accelerate Your Scrum Formula 1 Style!

Bedrijf
Datum
21 april 2021
Inschrijven voor
21 april 2021
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil je Scrum maximaal benutten voor jouw organisatie? Twee keer zoveel werk doen in de helft van de tijd? De prestaties van het team maximeren? In dat geval, moet je Scrum versnellen met behulp van high-performance teaming, zoals gebruikt in de Formule 1. Hier is snelheid immers van het grootste belang en maken de kleinste verbeteringen een enorm verschil. In deze presentatie laten Laïla Nouijeh en Laurens Bonnema je zien hoe en waarom ze dit doen, wat je daarvan kunt leren en hoe je deze technieken in jouw omgeving kunt gebruiken.

Accelerate Your Scrum Formula 1 Style!

Programma 21 april 2021

19:30 Welkom door Wessel van Herwijnen, managing partner AgilityMasters.com
19:35 - 20:30  Start presentatie door Laïla Nouijeh en Laurens Bonnema
20.30 - 21.00  Ask me anything met Laïla en Laurens
21:00  Afsluiting

Deze sessie is geïnspireerd door Laïla's passie voor Formule 1. Ze heeft een grondige kennis van alle aspecten van deze autosport, een sterke persoonlijke band met de teams (in het bijzonder Red Bull), en gebruikt metaforen uit de F1 om Scrum-evenementen met haar teams te faciliteren. F1-teams vinken routinematig alle vakjes van de Agile Manifesto-principes aan!

Laïla heeft een ‘F1 Sprint Retrospective format’ ontwikkeld dat ertoe heeft bijgedragen dat zelfs de meest stellige teams verbeteringen hebben kunnen herkennen en uitvoeren. Teams zijn tenslotte nooit klaar met verbeteren, zelfs als ze denken van wel. De principes van F1-teams, kunnen teams in elke branche helpen om erachter te komen tot hoeveel meer ze in staat zijn. Na deze presentatie kun je aan de slag met 7 key concepts en ideeën voor experimenten die je meteen kunt uitvoeren wanneer je weer aan het werk gaat.

Laïla Nouijehis Scrum Master bij PGGM waar ze meerdere IT-teams begeleidt. Haar sterke sociale vaardigheden, eerlijkheid en krachtige drive stellen haar in staat mensen en teams te motiveren om hun prestaties maximaal te benutten. Ze is nieuwsgierig en leergierig en zoekt voortdurend naar manieren om zichzelf en haar teams te verbeteren.

Laurens Bonnema is trainer en management consultant bij Gladwell Academy. Laurens helpt leiders om high-performance organisaties te creëren door hen te begeleiden in te omarmen wie ze zijn. Zijn kennis maakt hem gekwalificeerd om leiders te helpen bij het creëren van effectieve transities op elke schaal.

Event informatie

Bedrijf: AgilityMasters

Datum: 21 april 2021

Inschrijven voor: 21 april 2021

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Online