Thursday Toast - The Virtual Edition

Bedrijf
Datum
03 juni 2021
Inschrijven voor
24 mei 2021
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij benieuwd wat het leven van een Strategie Consultant inhoudt? Lijkt het je leuk om in een ondernemend team te werken in een snelgroeiende organisatie? Grijp dan je kans om je toekomstplannen vorm te geven en kom met ons borrelen tijdens de Virtual Thursday Toast op donderdag 3 juni! De consultants van Simon-Kucher & Partners beantwoorden dan graag al je vragen over de wereld van Strategie Consulting.

Aan de hand van projectvoorbeelden nemen we je mee in de wereld van Strategie Consulting bij Simon-Kucher & Partners. Hierna proosten we virtueel met elkaar en kun je de sfeer proeven binnen ons kantoor. Tijdens deze borrel kun je, geheel vrijblijvend, al je vragen stellen en zo beleven hoe het is om bij ons te werken.

Thursday Toast - The Virtual Edition

Ben jij recentelijk afgestudeerd, bezig met je master of in de laatste fase van je bachelor, en vind je het leuk om online met ons kennis te maken? Stuur dan je CV uiterlijk maandag 24 mei naar tess.jurjus@simon-kucher.com. We willen graag al jullie vragen zo persoonlijk mogelijk beantwoorden, daarom zijn er maar een maximaal aantal plekken beschikbaar: meld je dus snel aan! Uiterlijk 26 mei laten we je weten of je wordt uitgenodigd.

We zien je aanmelding graag tegemoet. Hopelijk tot snel!

Event informatie

Bedrijf: Simon-Kucher & Partners

Datum: 03 juni 2021

Inschrijven voor: 24 mei 2021

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Online