Kennismakingsevent - oktober

Bedrijf
Datum
15 oktober 2021
Inschrijven voor
14 oktober 2021
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Starters en professionals
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

First Consulting is een snelgroeiende consultancy organisatie met een passie voor bedrijfsprocessen. Wij helpen toonaangevende bedrijven bij het verbeteren van hun operationele performance. Onze opdrachtgevers vind je in de infrastructuur, telecom, banken, retail, industrie en bij energiebedrijven.

We zijn geen sectorspecialist, maar we hebben succes omdat onze slimme, daadkrachtige collega’s elk probleem out-of-the-box aanpakken. Waar onze consultants echt goed in zijn, is de vertaling van strategie naar realisatie: eerst groot uitdenken, daarna concreet plannen maken en actie ondernemen. Dit doen wij met een combinatie van proces, technologie en change.

Het evenement

Elke maand organiseren we een kennismakingsevent waarin we jou de mogelijkheid bieden om op een interactieve manier kennis te maken met First Consulting en First Technology. Er zijn verschillende consultants aanwezig aan wie je al je vragen kunt stellen. Niet alleen informatief, maar vooral ook om de sfeer en cultuur te ervaren. Zo kun jij je goed oriënteren en onderzoeken of First een match voor jou is.

Aanmelden? Stuur een mailtje met je CV naar kennismaken@firstconsulting.nl.

Event informatie

Bedrijf: First Consulting

Datum: 15 oktober 2021

Inschrijven voor: 14 oktober 2021

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Starters en professionals

Locatie: Amsterdam