De businesscontroller, baan van de toekomst

Bedrijf
Datum
25 februari 2022
Inschrijven voor
25 februari 2022
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden
Op dit moment tekent zich nog een verschil af tussen de rol van de  financial en de business controller. Waar je als financial controller vooral terug in de tijd kijkt en het heden analyseert, richt je je blik als businesscontroller met name op de toekomst. In principe gaat de businesscontroller verder waar de financial controller ophoudt. Veelal gaat financial control over budgetbeheer en wordt nog onvoldoende aandacht besteed aan de driehoek ‘beleid-uitvoering-financiën’. Het complexer worden van de bedrijfsvoering, een onzekere toekomst door veranderingen en innovatie (zoals automatisering en robotisering) vraagt een andere invulling van de rol van de controller. Hoe speel je als controller in op deze ontwikkelingen en hoe ziet de toekomst van de controller eruit? Welke rol speelt de driehoek ‘beleid-financiën-uitvoering’ in deze toekomst?
 
In dit webinar worden de relevante vragen behandeld over de veranderende rol van de controller. Wat is nodig om in control zijn? Wat verwachten organisatie? Hoe gaat de controller hiermee om?
 

Datum en inschrijven

Vrijdag 25 februari van 9.00 - 10.00 uur via MS Teams. 

Klik hier om in te schrijven voor webinar De businesscontroller, baan van de toekomst. U ontvangt dan een uitnodiging om via MS Teams deel te nemen. 

Sprekers webinar

Edwin van de Pol
Nazima Abdoelkadir

Event informatie

Bedrijf: Adlasz

Datum: 25 februari 2022

Inschrijven voor: 25 februari 2022

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Online