Agile leiderschap event

Bedrijf
Datum
27 mei 2021
Inschrijven voor
27 mei 2021
Type event
Seminar
Doelgroep
Teammanagers en leidinggevenden
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Have you got what it takes?

Met Agile werken realiseer je klantwaarde en verbeter je prestaties. Effectief Agile werken vraagt om Agile leiders.

Mooi maar wat houdt Agile leiderschap dan in? Tegen welke uitdagingen loop je aan wanneer je overstapt op deze andere manier van leidinggeven? En welke interventies kun je inzetten om deze uitdagingen het hoofd te bieden?

Tijdens het online event ‘Agile Leiderschap’ delen wij onze visie op Agile werken en zoeken we samen naar de antwoorden op bovenstaande vragen. Dit doen we door 3 concrete struggles te bespreken waar jij als Agile leider tegenaan kunt lopen. Het doel is een interactieve sessie waarin jij gerichte vragen kunt stellen over Agile werken en Agile leiderschap. Op basis van onze ervaring en kennis van implementaties van Agile werken komen we samen tot inzichten.

"Aan het eind van het online event heb jij kennis opgehaald t.a.v de kansen, uitdagingen en valkuilen die horen bij Agile leiderschap."

Voor wie is dit online event?

Je bent teammanager of leidinggevende en weet al het e.e.a. over Agile werken. Je werkt al op een agile manier of gelooft dat agile werken je kan helpen om jouw doelen te bereiken. Je bent echter nog zoekende in wat Agile leiderschap precies betekent en welke uitdagingen je in de praktijk tegen kunt komen.

Schrijf je hier gratis in!

Dit online event is kosteloos en exclusief bedoeld voor teammanagers en leidinggevenden die werkzaam zijn voor een organisatie met meer dan 150 medewerkers. Adviesbureaus en zelfstandig adviseurs zijn uitgesloten van deelname.

Event informatie

Bedrijf: House of Performance

Datum: 27 mei 2021

Inschrijven voor: 27 mei 2021

Type event: Seminar

Doelgroep: Teammanagers en leidinggevenden

Locatie: Online