Operations Transformation Virtual Experience

Bedrijf
Datum
05 februari 2021
Inschrijven voor
27 januari 2021
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Hoe ziet het leven van een Business Operations consultant eruit? Hoe helpen wij cliënten om uitdagingen te boven te komen in turbulente tijden? Heb je altijd al willen weten hoe (digitale) strategieën van ’s werelds meest toonaangevende bedrijven naar de praktijk worden vertaald? Of wil je meer leren over het digitaliseren van kernprocessen met behulp van de nieuwste technologieën, zoals Robotics en Artificial Intelligence? Op vrijdag 5 februari nemen wij je voor een middag mee in het leven van een Business Operations consultant.

Operations Transformation Virtual Experience

Inzicht creëren in de werkzaamheden van Business Model Transformation (BMT) en Business Process Transformation (BPT) en de relevantie van het werk staat tijdens deze virtuele middag centraal. Daarnaast leer je hoe je gebruik kunt maken van jouw analytische vaardigheden om tot innovatieve oplossingen te komen die onze klanten voorbereiden op de Future of Operations. Wij delen graag hoe wij dat doen bij Deloitte, maar natuurlijk krijg jij ook inzicht in hoe het leven van een consultant eruit ziet.

De middag zal bestaan uit een uitdagend programma. Aan de hand van seminars, trainingen en een realistische opdracht die jij met een groep medestudenten aangaat, denk je na over de impact van de Future of Operations bij één van onze klanten:

  • Wat moeten onze klanten veranderen in hun business model om relevant te blijven?
  • Wat betekent dit voor de inrichting van de organisatie, bijv. op de manier van werken?
  • Hoe implementeer ik nieuwe technologieën om kernprocessen slimmer, efficiënter en effectiever te maken?

De opdracht waaraan je zal werken geeft jou inzicht in typische werkzaamheden van een consultant bij de Business Model Transformation (BMT) en de Business Process Transformation (BPT) afdelingen van Deloitte Consulting. BMT houdt zich bezig met het realiseren van grote transformaties door o.a. het analyseren en ontwerpen van bedrijfsmodellen, kostenstructuren en locatie strategieën. BPT duikt dieper in de operatie; met behulp van data gedreven tools en de laatste technologie, o.a. op het gebied van AI en robotics, helpen ze klanten hun kernprocessen te optimaliseren.

Natuurlijk zal er ook veel ruimte zijn om kennis te maken met onze consultants; veel van hen zullen aanwezig zijn om al jouw vragen te beantwoorden.

Sprekers

Bas van der Veen - Senior Consultant
“I work as a Senior Consultant at Deloitte Consulting in the Operations Transformations team. I am specialized in large organizational transformations, cost reductions and logistics projects in the Consumer Industry. I like to work in teams with energetic people, think of what’s possible instead of what can’t be done and want to help clients achieve their strategic goals"

Daan Timmers – Senior Consultant
“I work as a Senior Consultant at Deloitte Consulting in the Operations Transformations team. I am specialized optimizing processes in the semi-public Sector & Transport industry by i.a. Robotic & intelligent automation. My personal goal is to enthuse groups to build stronger teams, create new solutions and show practical results"

Datum, tijd & locatie

  • Vrijdag 5 februari 2021
  • 12:30 – 17:00
  • Zoom – Meer instructies volgen bij bevestiging van deelname.

Voor wie is het?

Ambitieuze studenten in de laatste fase van hun WO master en recent afgestudeerden. Bij voorkeur volg je een studie in de richting van (technische) bedrijfskunde of economie en heb je affiniteit met nieuwe technologieën.

Inschrijven

Benieuwd naar de Future of Operations?! Tot en met woensdag 27 januari kan je je aanmelden voor de BMT / BPT Virtual Experience via de link onderaan de pagina. Wij vragen jou je CV op te sturen zodat we een goede match kunnen maken tussen de inhoud van de dag en de aanwezigen. Daarnaast willen we de interactiviteit waarborgen door een sessie te ontwerpen met een gelimiteerd aantal deelnemers. Op vrijdag 29 januari laten we je weten of je uitgenodigd wordt!

Disclaimer
Aan deze Virtual Experience is geen vacature verbonden. De dag is bedoeld om meer te leren over de werkzaamheden van onze BMT en BPT consultants. Met een CV selectie kunnen wij zorgen voor een diverse groep studenten en de interactiviteit tussen deelnemers en consultants waarborgen.

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 05 februari 2021

Inschrijven voor: 27 januari 2021

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Online