Ronde Tafel Het Nieuwe Werken

Bedrijf
Datum
20 september 2012
Inschrijven voor
19 september 2012
Type event
Workshop
Doelgroep
Managers
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Het Nieuwe Werken: Succes ligt bij de mensen

Eurogroup Consulting organiseert op een Ronde Tafel met als thema “Het succes van Het Nieuwe Werken ligt bij de mensen”.

Steeds meer organisaties voeren Het Nieuwe Werken in, maar brengt het wel de gedroomde resultaten? Vaak ligt de nadruk op het gebouw, de communicatietechnologie, de HR-afspraken. Terwijl Het Nieuwe Werken dikwijls het (samen)werken in de organisatie ingrijpend verandert. Wij denken dat de mobilisatie van medewerkers en managers het succes van de inbedding van Het Nieuwe Werken bepaalt.

Tijdens de Ronde Tafel sessie wisselen deelnemers met verschillende achtergronden van gedachten over Het Nieuwe Werken. Vragen die onder andere aan bod komen zijn: Het Nieuwe Werken, wat levert het nu eigenlijk op? Beperken de bestaande bedrijfsstructuren de invoering van Het Nieuwe Werken? Wat zijn de kritische succesfactoren voor Het Nieuwe Werken?

De bijeenkomst zal worden ingeleid door twee sprekers:
Roland Hameeteman, oprichter van E-Office en auteur van ‘Yellow & Blue’. Hij benadert Het Nieuwe Werken vanuit een ander perspectief: de verzameling van alle kennis, ervaring, inzichten, talenten en creativiteit van de medewerkers van een organisatie is dé kritische succesfactor.

Jacoline Boonman, initiator en change manager van de invoering van Anders Werken bij Essent. Zij schetst vanuit de praktijk wat de impact van de verandering van HNW op de Essent-organisatie is.
 
Deze sessie vindt plaats op 20 september van 14 uur tot 18 uur. Locatie is Marnemoende IJsselstein. U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst op deze pagina.

Event informatie

Bedrijf: Eurogroup Consulting

Datum: 20 september 2012

Inschrijven voor: 19 september 2012

Type event: Workshop

Doelgroep: Managers